به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه بیستودومین نمایشگاه مطبوعات که عصر امروز 21 آبانماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدای سخنانم باید از محمد نهاوندیان، رئیس دفتر رئیس جمهور بابت حضورشان در این مراسم تشکر کنم. درباره اهمیت نمایشگاه مطبوعات باید همین اندازه بگویم وقتی افتتاحیه آن توسط رئیس جمهور و اختتامیه آن توسط ریس دفتر وی برگزار میشود نشان میدهد که دولت به صورت ویژه به مطبوعات توجه دارد. همچنین باید از حضور وزیر ارشاد نیز که در جلسه حاضر هستند، تشکر ویژه کنم.
وی افزود: خوشحالم که بگویم نمایشگاه بیستودوم در بالاترین سطح کیفی برگزار شد؛ امتیازی که به واسطه سیاستهای دولت که همانا سپردن امور به دست صنوف، حاصل شده است. در ضمن تصمیم صحیح دولت نشان میدهد که اگر صنوف تصمیم گیرنده کارهای خود باشند نتیجه حاصله، بسیار بهتر از گذشته خواهد بود. با این توضیح از سال بعد دیگر حتی ما شاهد حضور ظاهری دولت نیز در نمایشگاه مطبوعات نخواهیم بود.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به توضیح فوق اضافه کرد: عقب نشینی دولت به نفع بخش خصوصی با این هدف انجام میشود که فضای پر نشاطی بر بخش خصوصی حاکم شود. نکته دیگر اینکه شعار ما در نمایشگاه مطبوعات شفافیت است؛ ویژگی که امیدوارم در تمامی بخشها حاکم شده تا به این واسطه با فساد و هرینههای بالای امور نظارتی مقابله صورت گیرد.
انتظامی ضمن تشکر از تلاش پنج تشکل مطبوعاتی در این نمایشگاه اظهار کرد: امسال 900 رسانه در قالب 630 غرفه در نمایشگاه حاضر بودند. این جمع با تلاش شبانه روزی خود نشان دادند خود را مالک نمایشگاه دانسته و برای همین از تمام وجودشان برای اعتلای آن مایه میگذارند.
وی متذکر شد: همچنین بار دیگر وظیفه خود میدانم که از رئیس جمهور و وزیر ارشاد تشکر کنم، زیرا رئیس جمهور محترم در روز افتتاخیه تاکید داشتند مشکلات مبنایی اهالی رسانه بر طرف شود، بنابراین وزیر ارشاد دستور دادند تا تمامی مشکلات رسانهها لیست شده تا در هیئت وزیران این مشکلات مطرح شود.
انتظامی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: درضمن باید از فرهنگستان زبان و ادب فارسی تشکر کنم که با سیاستهای تشویقی خود سبب رشد و رونق زبان فارسی شدهاند، البته رسانهها در ساحت زبان فارسی نقش خود را ایفا میکنند؛ نقشی که بسیار مهم بوده و باید به آن به عنوان یک رسالت نگریسته شود.
وی در انتهای سخنانش تاکید کرد: اصلاح آیین نامه اجرایی قانون ممنوعیت استفاده از کلمات بیگانه اتفاق فرخنده است. در ضمن تشکیل شورایی که ریاست آن بر عهده وزیر فرهنگ است و تمامی دستگاههای مرتبط با زبان فارسی در آن حضور دارند این امید را به وجود میآورد تا بیش از گذشته شاهد رونق زبان فارسی باشیم.