کد خبر: 3545172
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹
سالارآبادی مطرح کرد:

سنجش شرکت‌کنندگان در رده سنی زیر 18 سال مسابقات قرآن اوقاف عادلانه نیست

گروه فعالیت‌های قرآنی: نفر سوم رشته ترتیل مسابقات قرآن سال 91 با اشاره به اینکه در حیطه برپایی مسابقات قرآن ما شاهد حضور متسابقین خردسال و کودک هستیم، گفت: بهتر است که برگزاری مسابقات در رده سنی زیر 18 سال به دو رده سنی تقسیم شود.

شکوفه سالارآبادی، نفر سوم رشته ترتیل مسابقات کشوری سال 91 در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، با اشاره به علل ریزش متسابقین رده سنی زیر 18 سال، گفت: 3 سال است به دلیل همکاری نکردن اداره اوقاف و آموزش و پرورش با یکدیگر دانش‌آموزان قرآنی توانمند فعالیتشان در این زمینه بسیار کم‌رنگ شده و ریزش یافته‌اند.
وی در ادامه افزود: این مشکل باعث شده تا دانش‌آموزان عملاً شوق‌شان را برای فعالیت در حیطه قرآنی از دست بدهند.
سالارآبادی درخصوص چرایی امر یاد شده اظهار کرد: در مدارس برطبق آزمونی که آموزش و پرورش از قرآن‌آموزان به عمل می‌آورد دانش‌آموزان مستعد قرآنی در رشته‌های مختلف مشخص و به مراحل بعدی مسابقات اوقاف یعنی مرحله شهرستانی و استانی راه می‌یافتند.
مدیر و مربی موسسه کریم آل عباء(ع) در ادامه تصریح کرد: قابل ذکر است که رده سنی مسابقات اوقاف تا سال 93 در رده سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال برگزار می‌شد.
صحنه قیاس متسابقین در رده سنی زیر 18 سال
نفر سوم رشته ترتیل مسابقات کشوری سال 91 اظهارکرد: در سال 95 رده سنی متسابقین به دو رده سنی زیر 18 سال و بالای 18 سال تقسیم شد که متأسفانه سه سال است که در مسابقات اوقاف که بزرگترین مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران است حضور بچه‌های زیر 18 سال محو شده است.
سالارآبادی افزود: مسابقات خود دلیلی برای تشویق قرآن‌آموزان رده سنی زیر 18 سال بود زیرا آنان حضور در این مسابقات را دلیلی محکم و هدفمند برای پیشرفت خود می‌دانستند که با حذف آنان از مسابقات این هدف والا برای آنان از دست رفت.
وی گفت: یکی از مشکلات برگزاری مسابقات اوقاف حتی در رده سنی زیر 16 سال این است که یک متسابق 10 ساله با یک متسابق 15 ساله قیاس می‌شود و این در صحنه قیاس عادلانه نیست چون باعث سرخوردگی بسیاری از متسابقین خردسال و کودک می‌شود.
نفر سوم رشته ترتیل در مسابقات کشوری سال 91 اظهار کرد: ان‌شاءالله که برگزاری مسابقات در رده سنی زیر 18 سال ادامه پیدا کند ولی به شرط اینکه این رده سنی خود به دو رده سنی دیگر تقسیم شود.
سالارآبادی تصریح کرد: از نزدیک شاهد بودم که قرآن‌آموزان خردسال که اسم مسابقات و امکان حضور آنان در این عرصه می‌آمد با چه انگیزه‌ای برای حضور در مسابقات برای فراگیری اصولی‌تر قرآن برای حضوری موفق در مسابقات تلاش می‌کردند.
مدیر و مربی موسسه کریم آل عباء(ع) افزود: قرآن‌آموزان در این رده سنی شاید به ذوق همین رتبه‌آوری به فعالیت‌های قرآنی خود ادامه می‌دهند و این جزئی از شاخصه‌های روحی آنان در این سن است.
وی در پایان گفت: این مشکل باعث شده تا شوق ادامه فعالیت قرآنی در وجود کودکان در این رده سنی خاموش شود.
captcha