کد خبر: 3545883
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۸

تخصیص 300 میلیون ریال به فعالیت‌های قرآنی تیپ 192 زرهی

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام کاظم‌زادگان با بیان اینکه بودجه 300 میلیون ریالی از سوی اداره عقیدتی نیروی زمینی ارتش به تیپ 192 زرهی در خصوص تأسیس دارالقرآن و فعالیت‌های قرآنی تخصیص داده شده، گفت: این هزینه صرف خریداری تجهیزات لازم جهت ارائه آموزش‌های قرآنی به روز در اهواز شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، آیین افتتاح مؤسسه تخصصی قرآن کریم تیپ 192 زرهی شعبه اهواز با حضور فرماندهان این تیپ و رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی تیپ 192 زرهی اهواز امروز دوشنبه 24 آبان‌ماه در مسجد فاطمه‌الزهرا(س) کوی شهید بهرام قاسمی برگزار شد.

در این آیین افتتاحیه ابتدا سرهنگ رحیم نظری فرمانده تیپ 192 زرهی ضمن عرض خیرمقدم به حاضران در این دارالقرآن از فعالیت‌های عقیدتی ـ سیاسی در زمینه قرآنی تیپ 192 زرهی قدردانی کرد.


در ادامه این آیین حجت‌الاسلام کاظم‌زادگان رئیس اداره عقیدتی سیاسی تیپ 192 زرهی با اشاره به اینکه فعالیت‌های قرآنی در تیپ در عرصه‌های مختلف به همسران و فرزندان و کارکنان تیپ 192 زرهی اهواز آموزش داده می‌شود، افزود: این فعالیت‌ها بنا به فرموده مقام معظم رهبری در خصوص ارائه آموزش‌های قرآنی به نیروهای مسلح انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس تخصیص بودجه 300 میلیون ریالی از سوی اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به این تیپ در خصوص تأسیس دارالقرآن، افزود: با توجه به تأمین مکان و فضای آموزشی که پیش از افتتاح این دارالقرآن در این تیپ و در کوی‌های مسکونی ارتش انجام می‌شد، این هزینه صرف خریداری تجهیزات لازم جهت ارائه آموزش‌های به روز ویژه همسران، فرزندان و کارکنان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در اهواز شد.

کاظم‌زادگان با اشاره به اینکه 7 کوی سازمانی نیروی زمینی ارتش در اهواز وجود دارد، افزود: با توجه به پراکندگی این کوی سازمانی‌ها باعث شده است که فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی در ابعاد مختلفی برگزار شود؛‌ برگزاری کلاس‌های احکام و تشکیل هیئت‌های عزاداری از جمله فعالیت‌ها در این کوی‌های سازمانی است.

رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی تیپ 192 زرهی با بیان اینکه این مؤسسه قرآنی به عنوان مرکز ارائه آموزش‌های قرآنی به یگان‌های تیپ 192 زرهی و قرارگاه منطقه جنوب‌غرب و یگان 442 مهندسی و هوایی انتخاب شده است، افزود: محوریت ارائه دوره‌های آموزشی در این دارالقرآن به برگزاری دوره‌های حفظ قرآن کریم اختصاص داده شده است.

از دیگر برنامه‌های اجرا شدن در این مراسم اجرای گروه تواشیح مشکات از دیگر برنامه‌های این افتتاحیه است و از فعالان هیئت‌های مذهبی در کوی‌های سازمانی این نیروی زمینی تقدیر شد.
محسن ظهیرپور
|
Turkiye
|
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۳۱
0
0
افتخار من این بود که کنار شما فرمانده محترم خدمت سربازی را تمامم کردم عاششقققتمممم فرمانده
captcha