کد خبر: 3546124
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵

بانوی قزوینی در جمع 9 حافظ راه‌یافته به مرحله چهارم دوره اعطای مدرک تخصصی

گروه فعالیت‌های قرآنی: با اعلام اسامی نفرات راه یافته به مرحله چهارم دهمین دوره اعطای مدرک تخصصی، نام یک بانوی قزوینی نیز در جمع این نفرات دیده می شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین،مرحله چهارم دهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن برای کسب عنوان «استادی»، جمعه ۱۹ آذرماه از ساعت ۸ صبح، با حضور ۹ نفر از حافظان کل قرآن، واقع در سازمان دارالقرآن برگزار می‌شود.
این در حالی است که نام فاطمه افشار ایرانی از بانوان حافظ قرآن استان قزوین نیز در جمع نفرات راه‌یافته به این مرحله دیده می شود.
گفتنی است؛ تا به حال از بین حدود ۵۲۰۰۰ نفر شرکت‌کننده در این آزمون، ۱۱ نفر توانسته‌اند مدرک درجه یک(استادی) را کسب کنند از این بین مدرک سه نفر افتخاری بوده و در اصل ۸ نفر حائز عنوان استادی حفظ شده‌اند.
captcha