به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، نشست «نگاه حقیقی به فرهنگ»، امروز، 25 آبانماه، در تحریریه ایکنای استان مرکزی با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.


در این نشست جایگاه و نگاه سیاسی به فرهنگ و وضعیت فرهنگی و قرآنی استان مورد بررسی قرار گرفت، همچنین عملکرد ادارهکل ارشاد در مواجهه با نابسامانیهای فرهنگی استان مورد کنکاش قرار گرفت.


مهدی حقیقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این نشست ضمن بیان مشکلات عمده استان در حوزه فرهنگ، دلایل موفقیت یا عدم موفقیت راهکارهای ارشاد در حل معضلات را تشریح کرد.



بررسی وضعیت مثلث قرآن، بسیج هنرمندان و کانون مساجد و پیشرفت اهداف ارشاد از اجرای این طرح نیز بخشی از مباحث این نشست بود.



بودجه ادارهکل ارشاد و نیروی انسانی و همچنین وضعیت مباحث فرهنگی و قرآنی خمین در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.
گزارش مبسوط این نشست منتشر خواهد شد.