کد خبر: 3546837
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۳

جابه‌جایی ۱۴ هزار زائر اربعین توسط ناوگان حمل و نقل لرستان

گروه اجتماعی: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‎ای لرستان گفت: ناوگان حمل و نقل لرستان ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر مسافر به مرز منتقل کرده که با ۳۵۰ دستگاه اتوبوس این کار انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی زندی‌فر، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‎ای لرستان در جلسه ستاد اربعین استان لرستان که شامگاه پنج‌شنبه، 27 آبان در خرم‌آباد برگزار شد، ستاد اربعین از چند هفته گذشته فعال بوده و شماره تلفن ۱۴۱، حدود ۳۴ خط به آن متصل است که به صورت آنلاین وضعیت راه‌ها را اعلام می‌کند.
وی اضافه کرد: نزدیک ۱۵۰ کیلومتر روشنایی داریم که آنها را به روز کرده‌ایم و ناوگان نیز در حالت آماده‌باش هستند؛ تا به حال نیز مشکلی نداشته‌ایم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با بیان این‌که این اداره کل تا به حال کار خود را به خوبی انجام داده است، افزود: از سوی خوزستان و ایلام به طرف استان ما می‌آیند که این باعث شده بیشترین مشکل را نسبت به سایر استان‌ها برای ترددزائرین داشته باشیم.
وی ادامه داد: به جز این حمل مسافر را از خود استان نیز داریم و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که به مشکلی برنخوریم.
زندی‌فر تصریح کرد: ما ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر مسافر به مرز حمل کرده‌ایم که با ۳۵۰ دستگاه اتوبوس این کار انجام شده است. حدود ۲۲۰ اتوبوس بین شهری نیز که داریم آماده کردیم تا برای انتقال این زائرین به داخل نیز کمک کنند. همچنین با توجه به پیش‌بینی هواشناسی که احتمال بارش برف داریم در جاده‌ها برای برف روبی آماده هستیم.
captcha