کد خبر: 3546912
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۱

راهپیمایی اربعین قدرت جهان اسلام را به رخ دشمنان آن می کشد

گروه سیاست و اقتصاد: امام جمعه شهر محمودآباد نمونه با بیان اینکه حضور در راهپیمایی اربعین جای شکر دارد، گفت: این راهپیمایی قدرت واتحاد جهان اسلام را به رخ دشمنان آن می کشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام رشوندی، امام جمعه شهر محمودآباد نمونه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه  با بیان اینکه در حدیث معصومین طمع کلید خواری است، اظهار کرد: چشم داشتن به دیگران و طمع انسانیت را از انسان می‌گیرد و زمینه خواری و ذلت را فراهم میکند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم اصفهان ادامه داد: فقدان بصیرت باعث می شود تا انسان مجذوب مواردی شود که درواقع جاذبه‌ای ندارند و این نکته را می توان در رابطه با کسانی که سراپا مجذوب امریکا هستند مشاهده کرد.
امام جمعه محمودآباد جذابیت امریکا را یک جذابیت دروغین دانسته و ادامه داد: مردم به خوبی پی برده‌اند که جذابیت امریکا یک جذابیت دروغین است اما متاسفانه همانطور مقام معظم رهبری فرمودند متاسفانه برخی نخبگان با تکیه برتوهمات خود بصیرت لازم دراین زمینه راندارند.
وی افزود: امروز با عملکرد امریکا رد برابر ملت ایران و رفتار سیاستمداران آن جایی برای اعتماد ملت ایران به این کشور باقی نمانده است.
حجت‌الاسلام رشوندی هرگونه تحریم را ناقض برجام دانسته و بیان کرد: این عهدشکنی امریکا باید مورد توجه کسانی قرار بگیرد که امریکا قبله آمال آنها شده و رابطه با آن را مشکل گشای همه مشکلات می‌دانند.
وی در پایان با بیان اینکه حضور در راهپیمایی اربعین جای شکر دارد، یادآور شد: این راهپیمایی قدرت واتحاد جهان اسلام را به رخ دشمنان آن از جمله رژیم آل سعود می کشد .

captcha