کد خبر: 3546974
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹

ویژه‌برنامه‌های قرآنی در جمع بانوان زائر اربعین حسینی برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: برنامه‌های متنوع قرائت قرآن، سخنرانی، تواشیح و ذکر مصائب اهل‌ بیت(ع) در جمع بانوان زائر اربعین حسینی در نجف برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از «اتقان نیوز»، در حاشیه نشست معرفتی بانوان مبلغه اعزامی به نجف اشرف گروهی از مبلغان به اجرای برنامه‌های متنوع از جمله قرائت قرآن، سخنرانی، تواشیح و ذکر مصائب اهل‌ بیت(ع) در جمع بانوان زائر اربعین حسینی پرداختند.
این مراسم با حضور جمع کثیری از بانوان دوستدار  اباعبدالله الحسین(ع) در مقبره شهید سیدباقر حکیم در نجف برگزار شد.
در ابتدای این نشست هاجر اسوار، قاری بین‌المللی به قرائت آیاتی از سوره فجر پرداخت و یکی از مبلغان اعزامی درخصوص وظایف بانوان زائر اربعین در پیام‌رسانی عاشورا به جهانیان، سخنرانی کرد. 
جمع‌خوانی گروه تواشیح مصباح‌الهدی با موضوع امام حسین(ع) از دیگر برنامه‌هایی بود که بانوان حاضر در این مراسم را تحت تأثیر قرار داد. 
در پایان یکی از مداحان و ذاکران اهل‌ بیت(ع) به ذکر مصائب امام حسین و اهل‌ بیت(ع) پرداخت.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۸/۲۹ - ۰۹:۰۶
0
0
باید به برنامه‌های دینی و مذهبی توجه زیادی شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۸/۲۹ - ۱۳:۵۰
0
0
برنامه‌های دینی و مذهبی در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد
فی سبیل الله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۹/۰۶ - ۲۰:۵۷
0
0
خوبه که برنامه ای برای بانوان در نظر گرفته شد
جوادی پناهی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۹/۰۷ - ۲۳:۱۷
0
0
سلام
کاش تصویر هم در این خبر کار میکردید
captcha