کد خبر: 3547384
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۷

سازمان‌ها اهتمام ویژه‌ای در اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی داشته باشند

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: باید در انجام برنامه‌ها و وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بر عهده سازمانها و نهاد ها گذاشته شده اهتمام و جدیت لازم صورت گیرد و همه به وظایف سازمانی خود در این راستا به درستی عمل نمایند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، حجت الاسلام سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه ، روز گذشته 29 آبان ماه در ششمین جلسه تخصصی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی که در دو حوزه حجاب و عفاف و حقوق شهروندی در دفتر امام جمعه ارومیه برگزار شد ، گفت: اولین و مهمترین مسئله در کارها این است که همیشه خود را در برابر خدا مسئول بدانیم و در انجام وظایف خود خدا را ناظر بر اعمال و رفتار خود تصور کنیم .

امام جمعه ارومیه افزود : دستورات و مصوبات شورای عالی فرهنگ باید اجرایی شود لذا باید این دستورات و مصوبات را به عنوان وظیفه شرعی و قانونی خود بدانیم .

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی با بیان اینکه حجاب و عفاف دستور صریح پروردگار است و باید رعایت شود، اضافه کرد : در بر خورد با مشکلات درون سازمانی در حجاب و عفاف باید همانند خانواده برخورد شود و در انجام کارها نیز باید اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل جلوه نماید.

امام جمعه ارومیه افزود: باید در انجام برنامه ها و وظایفی که از سوی شورای عالی فرهنگی بر عهده سازمانها و نهاد ها گذاشته شده اهتمام و جدیت لازم صورت گیرد و همه به وظایف سازمانی خود در این راستا به درستی عمل نمایند.

نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: در همه امور و موارد قانون وجود دارد ولی متاسفانه به این قانون ها به درستی عمل نمی شود چرا که اگر در عمل به موارد قانونی اهتمام و جدیت لازم وجود داشته باشد شاهد برخی مشکلات و معضلات نخواهیم بود .

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری نیز در این جلسه با بیان اینکه ترویج حجاب و عفاف از هدف های ستاد صیانت از حقوق شهروندی است ، گفت: ستاد صیانت از امنیت عمومی بر اساس مسئولیت حاکمیتی خود این ستاد در چند سال اخیر درخصوص صیانت از عفاف و حجاب، در قالب برنامه های برون سازمانی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ۲۴ دستگاه اجرایی کشور، ۳۱۰ بند وظیفه و تکلیف را معین کرده است.

دکتر عطاپور افزود :سیاست حاکم بر ستاد صیانت این است که هر سال سختگیری ها در این خصوص بیشر شود تا حساسیت های لازم در حجاب و عفاف ایجاد شود  چرا که حجاب و عفاف یکی از دغدغه های نظام و حوزه های مختلف فرهنگی است

در این جلسه در خصوص وضعیت حجاب و عفاف در درون سازمان ها و ارزیابی حقوق شهروندی در دستگاههای اجرایی بحث و تبادل نظر شد.
captcha