کد خبر: 3547848
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷

12 آذرماه؛ آخرین دوره مسابقات «نورالهدی»

گروه فعالیت‌های قرآنی: آخرین دوره مسابقات تفسیر قرآن «نورالهدی» 12 آذرماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آخرین دوره مسابقات تفسیر قرآن «نورالهدی» به صورت همزمان در سراسر کشور 12 آذرماه برگزار می ‌شود.
نام‌نویسی در آخرین دوره این مسابقات از 15 خردادماه از طریق سایت دارالقرآن آغاز شد و همزمان با پایان تیرماه به اتمام رسید.
بنابراین گزارش در مدت زمان تعیین شده بیش از 10 هزار نفر برای شرکت در مسابقه تفسیر قرآن «نورالهدی» اعلام آمادگی کردند.
این مسابقات که امسال نهمین دوره خود را در رشته «تفسیر یک جزء» شامل تفسیر جزء 30 قرآن و «تفسیر 3 جزء» شامل اجزای 27، 28 و 29 قرآن کریم برگزار می‌کند هر سال در دو بخش برگزار می‌شود.
گفتنی است؛ آخرین دوره مسابقات نورالهدی جمعه 12 آذرماه به صورت هماهنگ در استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود.

captcha