کد خبر: 3548794
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴

تشییع پیکر مطهر 2 شهید گمنام دفاع مقدس در باوی

گروه اجتماعی: هشتم آذر و همزمان با سالروز رحلت رسول اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، پیکر مطهر 2 شهید گمنام دفاع مقدس در شهرستان باوی تشییع و خاکسپاری می‌شوند.

سردار محمد علیپور مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اعلام کرد: همزمان با سالروز رحلت رسول اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، پیکر مطهر 2 شهید گمنام دفاع مقدس در شهرستان باوی تشییع و خاکسپاری می‌شود.

وی اظهار کرد: مراسم تشییع و خاکسپاری پیکرهای این دو شهید گمنام دوشنبه 8 آذرماه ساعت 9 در شیبان از توابع شهرستان باوی با حضور پرشکوه مردم و خانواده‌های شهدا برگزار می‌شود. پیکر پاک این شهدای والامقام در بوستان جنب شهرداری شیبان به خاک سپرده می شوند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان گفت: یکی از شهدا 16 ساله و در عملیات والفجر 1 به شهادت رسیده است. پیکر این شهید در عملیات تفحص اخیر در فکه تفحص شده است. شهید دوم نیز 50 ساله و در عملیات خیبر به شهادت رسیده است. پیکر وی در جزیره مجنون تفحص شد.
captcha