کد خبر: 3549187
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۴

آسیب‌شناسی اقتصاد مقاومتی از برنامه‌های سپاه است

آسیب‌شناسی اقتصاد مقاومتی از برنامه‌های سپاه است گروه اقتصاد: مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان گفت: تقویت فرهنگ کار و تلاش، الگوسازی افرادی که در اقتصاد مقاومتی فعالیت و تلاش کرده‌اند و آسیب‌شناسی اقتصاد مقاومتی از اهداف همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت الله پاداش، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان دیروز شنبه، 6 آذر در همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی در کرمان گفت: رسالت سپاه علاوه بر مقابله در برابر انواع تهدیدات، توسعه و عمق بخشی داخلی به انقلاب اسلامی است.
وی افزود: سپاه در عمق بخشی داخلی در راستای محرومیت‌زدایی به دولت کمک می‌کند که این خدمات از طریق بسیج و گروه‌های جهادی است.
وی بیان کرد: یکی از مأموریت‌های سپاه پیگیری فرمایشات مقام معظم رهبری است که بر اساس سیاست ابلاغی اقتصاد مقاومتی اعتبارات خرد به مردم برای اجرای اقتصاد مقاومتی پرداخت می‌شود.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان گفت: در حال حاضر بسیج سازندگی سپاه ثارالله در 18 عرصه اقتصاد مقاومتی وارد و بیش از پنج هزار و 500 واحد صنایع تبدیلی و اقتصاد مقاومتی ایجاد شده است.
وی افزود: در این مدت بیش از پنج هزار و 500 اشتغال مستقیم و حدود هفت هزار نفر اشتغال غیر مستقیم توسط بسیج سازندگی سپاه ثارالله کرمان ایجاد شده است.
پاداش بیان کرد: امسال در بسیج سازندگی و با توجه به رویکرد مقام معظم رهبری در صنایع تبدیلی به دنبال الگوسازی صنایع تبدیلی در شهرستان‌ها رفتیم.
وی تأکید کرد: تقویت فرهنگ کار و تلاش، الگوسازی افرادی که در جهت اقتصاد مقاومتی فعالیت و تلاش کرده‌اند و آسیب‌شناسی اقتصاد مقاومتی از اهداف همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی است.
captcha