کد خبر: 3549464
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰

حضور مؤسسه شمس‌النساء در نمایشگاه قرآن کرمانشاه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه شمس‌النساء کرمانشاه در نمایشگاه قرآن این استان، غرفه‌ای را برپا کرد.

پروین امیریان، مدیر مؤسسه قرآنی شمس‌النساء کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: در راستای برپایی نمایشگاه قرآن در استان کرمانشاه، مؤسسه شمس‌النساء، غرفه‌ای از محصولات قرآنی و فرهنگی برای عموم مردم و مخصوصاً خردسالان برپا کرد.
وی ادامه داد: برنامه‌های متنوع قرآنی در این غرفه برای بازدیدکنندگان و قرآن‌آموزان این مرکز قرآنی برپا شد که مورد استقبال قرار گرفت.
امیریان افزود: در این نمایشگاه حجت‌الاسلام والمسلمین واعظی سخنانی پیرامون ماه صفر، بهره‌مندی از کتاب و کتاب‌خوانی و همچنین انس با قرآن‌کریم برای قرآن‌آموزان خردسال ارائه کرد.
مدیر مؤسسه با اشاره به اینکه برپایی اینطور نمایشگاه‌ها در جهت  توانمندی‌ها مؤسسات قرآنی بسیار مؤثر است، تصریح کرد: 200 قرآن‌آموز مؤسسه از این نمایشگاه بازدید کرده و در روند بازدید کتاب‌های قرآنی آموزش قرآن کریم را خریداری کردند.
گفتنی است؛ این نمایشگاه در پارک شاهد میدان نفت کرمانشاه از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا شد.

captcha