کد خبر: 3549573
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۶

رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره سراسری «وقف، چشمه همیشه جاری» در سنندج

گروه اجتماعی: پوستر پنجمین جشنواره سراسری «وقف، چشمه همیشه جاری» روز یک شنبه، هفتم آذرماه در سنندج رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، در حاشیه برگزاری همایش «وقف و رسانه؛ اقدام و عمل» که روز یک شنبه، هفتم آذرماه در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، از پوستر پنجمین جشنواره سراسری «وقف، چشمه همیشه جاری» رونمایی شد.

مسعود احمدی، رئیس خانه مطبوعات استان کردستان هم در ادامه این همایش گفت: امروزه رسانه توانسته است در تمامی بخش‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... ورود پیدا کند که یکی از این بخش‌ها ورود به عرصه وقف بوده است.

وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها می‌توانند با اعتمادسازی زمینه تشویق و ترغیب مردم استان را برای وقف اموالشان فراهم کنند، عنوان کرد: باید برای ترویج فرهنگ وقف در جامعه بیشتر نیازسنجی شود.

رئیس خانه مطبوعات استان کردستان بیان کرد: اگر ابعاد مختلف وقف نهادینه شود آثار و برکات آن موجب کاهش فاصله طبقاتی در جامعه می‌شود.

در این همایش از پنج رسانه برتر استان کردستان تجلیل به عمل آمد که در این راستا خبرگزاری ایکنای کردستان رسانه برتر حوزه قرآن، ایرنا رسانه برتر در حوزه وقف، فارس خبرگزاری برتر در حوزه امامزادگان، روزنامه همشهری نشریه برتر در حوزه وقف و  کورده واری واقف رسانه‌ای برتر معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

captcha