جهانبخش محبینیا، نایبرئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، درباره میزان توجه مجلس به اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: بنده در این زمینه به مجلس، نمره هفت میدهم؛ چراکه مجلس مدام از این واژه اقتصاد مقاومتی استفاده کرده اما جنبه عملیاتی به خود نگرفته است و دغدغههای مقام معظم رهبری درباره این گفتمان را هنوز عملیاتی نکردهایم.
محبینیا ادامه داد: باید تمام کمیسیونهای مجلس در تنظیم گزارشات و نگاه به لوایح و طرحها، مؤلفههای اقتصاد مقاومتی را به عیان ببینند و نشستهایی برای فهم این مسئله و تبدیل آن سیاستها به راهبردها، برگزار کنند و تلاش بسیاری از خود نشان دهند تا شاهد تحقق اقتصاد مقاومتی باشیم.
نایبرئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود:
همچنین لازم است نمایندگان مجلس، دولت را وادار کنند تا کارهایی که انجام نمیدهد
را انجام دهد و اگر بخواهیم مملکت را با گفتمان اقتصاد مقاومتی اداره کنیم، نمره
هفت برای عملکرد مجلس در این زمینه، سخاوتمندانه است.
وی درباره دلایل مخالفت مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه اقتصاد مقاومتی نیز اظهار کرد: مخالفت با کمیسیون ویژه اقتصاد مقاومتی، کاملا برحق بود و بنده هم مخالف تشکیل این کمیسیون بودم؛ چراکه معتقدم با انجام اینکار، کمیسیونی را تشکیل داده و سایر کمیسیونها از دغدغه داشتن در مورد اقتصاد مقاومتی تهی میشوند.
نماینده میاندوآب، شاهیندژ و تکاب در خانه ملت یادآور شد: اقتصاد مقاومتی را باید به مؤلفهای تبدیل کنیم که همه کمیسیونها، از جمله کمیسیون اقتصادی، برنامه و بودجه، کشاورزی و صنایع به سمت آن رفته و اقتصاد مقاومتی تبدیل به الگوی کمیسونهای مجلس شود.
محبینیا در پایان گفت: االبته طراحان تشکیل این کمیسیون، افراد بسیار خوب، مخلص و باسابقه مجلس بودند اما گاهی سختی کار، ما را به سمت انجام اقدامات غیرمنطقی وادار میکند.