کد خبر: 3551269
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۴
حجت‌الاسلام نصیر نیک‌نژاد:

اجرای 3885 ویژه‌برنامه به مناسبت سالروز آغاز زعامت امام مهدی(عج)

کانون خبرنگاران نبأ: مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران با تبریک فرارسیدن سالروز آغاز زعامت و امامت حضرت بقیة‌الله(عج)، گفت: سه هزار و 885 ویژه‌برنامه در نهم ربیع‌الاول توسط اداره‌کل تبلیغات اسلامی تهران به اجرا در می‌آید.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین نصیر نیک‌نژاد، مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران با تبریک ماه ربیع‌الاول، بهار دل‌ها، ماه پیامبر اعظم اسلام(ص)، همچنین نهم ربیع، سالروز آغاز زعامت و ولایت حضرت بقیه الله‌(ارواحنا فداه)، از اجرای سه هزار و 885 ویژه‌برنامه در نهم ربیع‌الاول از سوی این اداره‌کل با مشارکت تشکل‌های مردم نهاد استان تهران خبر داد.
وی با بیان جایگاه رفیع امام عصر(عج) در بین ائمه اطهار(ع)، افزود: پیامبر اسلام(ص) و همه ائمه معصومین(ع) از امام مهدی(عج) به‌عنوان وارث پیامبران نام برده‌اند و تعابیری نظیر «پدر و مادرم فدای تو باد» گویای احترام فوق‌العاده‌ای است که برای ایشان قائل هستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران،‌ معرفت، محبت و اطاعت را از جمله ویژگی مهم منتظران آن حضرت برشمرد و افزود: محبت تابع معرفت و شناخت است و هرچه شناخت بیشتر شود، محبت نیز بیشتر خواهد شد، بنابراین از همه اقشار مختلف به‌ویژه جوانان خواست مطالعه برای شناخت بیشتر امام زمان خود را همواره ادامه دهند.
وی گفت: یکی از مناسبت‌های مهم دهه اول ربیع‌الاول، پس از شهادت امام عسکری(ع)، عهده‌داری امر امامت و ولایت توسط حضرت ولیعصر(عج) است که طرح‌ها و برنامه‌های ویژه‌ای از سوی این اداره‌کل تدارک دیده شده که با مشارکت شبکه تبلیغی، روحانیون مستقر و دیگر مراکز فرهنگی وابسته اجرا خواهد شد.
نیک‌نژاد، با تأکید به میزان اثربخشی طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی در رشد و ارتقای معنوی جامعه هدف، به سازماندهی و اعزام یک هزار مبلغ و مبلغه به مراکز مختلف فرهنگی، اداری، آموزشی و دینی؛ جهت‌بخشی و هدایت یک هزار و 500 امام جماعت اعزامی از این اداره‌کل با هدف تبیین موضوع مهدویت؛ هماهنگی با چهار هزار مداح و ستایشگری اهل بیت تحت پوشش کانون مداحان استان تهران برای پرداختن به فلسفه فرهنگ مهدوی در کنار اجرای سروده‌های آئینی در مدح و منقبت اهل بیت(ع) اشاره کرد.
وی از برگزاری یکصد گفتمان دینی و جلسه پرسش و پاسخ با موضوع انتظار در مدارس و برگزاری 10 دوره آموزش تخصصی مهدویت برای مسئولان هیئت‌های مذهبی، اعضای کانون مداحان و مبلغان استان تهران خبر داد و اظهار کرد: پنج هزار کتاب و نرم‌افزار فرهنگی و اقلام آموزشی در بین گروه‌های هدف این سازمان توزیع خواهد شد.
حجت‌الاسلام نیک‌نژاد، تصریح کرد: برگزاری جشن آغاز زعامت در هزار مسجد، حسینیه و هیئت شاخص و محوری استان تهران، اجرای ویژه‌برنامه توسط 155 روحانی مستقر در شهرک‌ها و روستاها، برپایی 15 محفل انس با قرآن در هیئت‌های مذهبی شاخص استان تهران، دوره‌های آموزش ضمن خدمت «حکومت مهدوی و ظایف منتظران» ویژه 500 نفر از کارکنان دستگاه‌های اجرایی، مراسم جشن آغاز زعامت همراه با سخنرانی و مولودی‌خوانی در مجتمع علوم اسلامی کوثر و اداره‌کل تبلیغات اسلامی تهران، حضور در فضای مجازی با انتشار مقالات، پوستر، تصاویر،‌ یادداشت‌ها و اشعار در سایت‌های تبیان تهران، موج نور، کوثر و تحیت و یکصد وبلاگ هیئت‌های مذهبی، تبلیغات، فضاسازی و آذین‌بندی محیط اداری در ادارات تبلیغات اسلامی و مراکز وابسته از دیگر اقدامات اداره‌کل تبلیغات اسلامی تهران به مناسبت سالروز آغاز زعامت و امامت حضرت مهدی(عج) است.
captcha