کد خبر: 3552537
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷

دوره قرآنی با محوریت تجوید در اهواز برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره قرآنی با محوریت تجوید در اهواز و مؤسسه قرآنی امام رضا(ع) به روش رفع اشکالات تجوید قرآن‌آموزان شامگاه امروز شنبه 20 آذرماه برگزار می‌شود.

صادق شوهانی، مسئول مؤسسه قرآنی امام رضا(ع) موقوفه مدنیان اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری جلسات قرآنی با محوریت تجوید در این مؤسسه خبر داد.

وی با اشاره به اینکه جلسه آموزشی قرآن کریم با محوریت تجوید و صوت و لحن در این مؤسسه برگزار می‌شود، افزود: سید حسن موسوی مربی این دوره خواهد بود.

شوهانی با بیان اینکه در این دوره که شامگاه شنبه 20 آذرماه در این مؤسسه برگزار می‌شود، افزود: در این جلسه اشکالات قاریان پس از قرائت در یک صفحه به آن‌ها داده می‌شود و از آن‌ها درخواست می‌شود که در جلسه بعدی این دوره اشکالات خود را برطرف کنند.

مسئول مؤسسه قرآنی امام رضا(ع) اهواز همچنین از برگزاری آزمون‌های پایان دوره پانزدهمین دوره قرآنی رضوان این مؤسسه خبر داد و گفت: این آزمون‌ها از دوشنبه 15 آذرماه آغاز شده است و تا یک‌شنبه 21 آذرماه ادامه خواهد یافت.

وی عنوان کرد: در این آزمون‌ها 125 قرآن‌آموز این دوره که در رشته‌های روخوانی، روانخوانی، تجوید، صوت و لحن و حفظ شرکت کرده‌اند، آزمون می‌دهند.

captcha