کد خبر: 3552643
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰
مقدسی:

مفهوم پرداختن به صنعت، غفلت از فرهنگ نیست

گروه فرهنگی: نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در حاشیه بازدید از نهمین نمایشگاه کتاب استان گفت: مجمع نمایندگان استان متوجه اهمیت فرهنگ و حامی جدی امور فرهنگی استان است؛ لذا معنای پرداختن به مقوله صنعت، غفلت از فرهنگ نیست.

سید مهدی مقدسی، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه برگزاری نهمین نمایشگاه کتاب استان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: بحث نمایشگاه کتاب اساساً آشتی دادن مردم با کتاب است و برگزاری این قبیل نمایشگاه‌ها در استان می‌تواند نقش مؤثری در فرهنگ‌سازی مطالعه کتاب ایفا کند.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در تهران گفت: در تهران سالی یک بار آنهم به واسطه حضور ناشرین خارجی نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود اما چه ضرورتی دارد که از سراسر کشور، علاقه‌مندان، دانشجویان و... با مخاطرات زیاد و مشکلات اقامت، در نمایشگاه کتاب تهران شرکت کنند؛ لذا لازم است حجم نمایشگاه تهران در مراکز استان‌ها تقسیم شود و ناشرین کشوری در نمایشگاه استانی نیز حضور داشته باشند تا مجبور نشوند برای خرید کتاب مورد نیاز به ویژه تازه‌های نشر به تهران سفر کنند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان تأکید کرد: ناشرین نیز نباید فقط روی نمایشگاه کتاب تهران متمرکز شوند، باید بخشی از تازه‌های نشر را در نمایشگاه‌های استانی ارائه دهند، تمرکز نمایشگاه کتاب و ناشران در تهران، کار درستی نیست و اساساً ما باید مرکز کشور را از برگزاری خیلی از نمایشگاه منع کنیم.
مقدسی ادامه داد: بنده 15 سال پیش معاون استاندار مرکزی بودم و نمایشگاه استان مرکزی را با این هدف دنبال و راه‌اندازی کردیم تا خیلی از نمایشگاه‌های تخصصی در مراکز استان تشکیل شود.
وی با اشاره به نقاط قوت نهمین نمایشگاه کتاب استان گفت: در این نمایشگاه خوشبختانه ناشرین خوب و مطرحی شرکت کردند و افراد علاقه‌مند با خیال راحت حضور پیدا می‌کنند، وقتی حرف از توسعه پایدار می‌زنیم یعنی اینکه هر حوزه‌ای در جای خودش اهمیت دارد و باید به آن بها دهیم، صنعتی بودن استان مرکزی نباید بهانه‌ای شود برای بی‌توجهی به امور فرهنگی، مقوله فرهنگ محدود به زمان و دولت خاص نیست.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان افزود: بنده سال‌ها مسئولیت هماهنگی برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی استان را داشتم اولین نمایشگاه کتاب در سال 84 با حمایت بنده در سمت معاون استاندار برگزار شد سایر نمایندگان نیز متوجه اهمیت فرهنگ هستند و با علاقه امور فرهنگی استان را دنبال می‌کنند؛ لذا معنای پرداختن به مقوله صنعت، غفلت از فرهنگ نیست.
مقدسی در پایان بیان کرد: مجمع نمایندگان مسلماً حامی جدی امور فرهنگی استان هستند و ان‌شاءلله در جلسه‌ مجمع نمایندگان با حضور مدیرکل ارشاد استان، زمینه لازم برای حمایت از برگزاری نمایشگاه کتاب به صورت تخصصی‌تر و با کیفیت در سال‌های آینده بررسی خواهد شد.
captcha