وی در ادامه افزود: امروز بیش از هر زمان دیگر قرآنکریم دچار مهجوریت شده است و ما وظیفه داریم برای مهجوریتزدایی از قرآن کریم بیش از هر زمان دیگر فعالیت کنیم و خوشبختانه اداره اوقاف و امور خیریه با اجرای طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم در طول پنج سال گذشته بیش از 80 هزار نفر را در این امر تربیت کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در ادامه به مسائل پیشروی طرح ملی تربیت قرآنکریم در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: متاسفانه بهدلیل کمبود اعتبار در اجرای طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم اداره اوقاف و امور خیریه شرمنده بسیاری از مربیان قرآن کریم است و این امر بسیار جای تاسف دارد که در استانی مثل اصفهان که همیشه در امور خیریه و مذهبی پیشرو بوده است و در طول زمان نیز این موضوع را ثابت کردهاند قرآن کریم مهجور بماند.
وی ادامه داد: در استان اصفهان موقوفات زیادی برای عزاداری امام حسین(ع) توسط واقفین نیکاندیش به ثبت رسیده است اما متاسفانه موقوفات کمی برای قرآنکریم داریم و بنده از خیرین و واقفین نیک اندیش دعوت میکنم تا با حضور در اداره اوقاف و امور خیریه فعالیت این اداره را در راستای مهجوریت زدایی از قرآن کریم از نزدیک مشاهده کرده و برای پیشبرد این طرح ملی ما را با های جدید حمایت کنند.