کد خبر: 3553822
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴

رئیس سازمان اوقاف کشور از مراکز قرآنی بیت‌الاحزان بازدید کرد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: حجت‌الاسلام علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف کشور، روز گذشته، 23 آذرماه طی سفر یک روزه از مراکز قرآنی بیت‌الاحزان بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، روز گذشته، 23 آذرماه طی سفر یک روزه خود به شهرستان قرآنی استهبان که با محوریت بازدید از فعالیت‌های قرآنی مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) به‌عنوان یکی از مراکز برتر و پیشرو کشور در حفظ قرآن انجام شد، با حافظان قرآن دیدار و گفت‌وگو کرد.
وی در ابتدای بازدید خود که حجت‌الاسلام موسوی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان فارس نیز حضور داشت، از مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن امام حسن مجتبی(ع) در روستای«لای خرمی دهستان خیر» که در آن 24 نفر از جوانان پسر از نقاط مختلف کشور مشغول حفظ کل قرآن هستند، بازدید کرد.
حجت‌الاسلام محمدی همچنین از ساختمان مرکزی مؤسسه در روستای ماهفرخان خیّر که دارای 165 شعبه در 12 استان کشور است بازدید و با کارکنان آن گفت‌وگو کرد.
وی همچنین با حضور در روستای قرآنی محمدآباد، از حوزه علمیه این روستا و همچنین مدرسه‌شبانه‌روزی حفظ قرآن آن که در مجموع 50 نفر مشغول تحصیل و حفظ کل قرآن هستند بازدید کرد.
رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه کشور در حاشیه این دیدار در جمع فعالان قرآنی مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان با قدردانی از تلاش‌های حافظان و مربیان قرآن کریم این مؤسسه قرآنی اظهار کرد: قرآن نور و چراغ هدایت در جامعه است و این کتاب الهی برای همه زمان‌ها روشنگر تمام نسل‌های بشر است.
نماینده ولی‌ فقیه در سازمان اوقاف با اشاره به جایگاه و اهمیت حفظ کلام وحی بیان کرد: حافظان قرآن کریم در حقیقت پرچم‌داران خط بزرگ الهی هستند که تدبر در آیات این کتاب آسمانی و بصیرت در شناخت مسائل روز بر مبنای خط امام و رهبری باید مورد توجه تمامی حافظان و فعالان قرآن کریم باشد.
محمدی همچنین بر شناسایی استعدادهای قرآنی و پرورش آنها در جهت هدایت جامعه تأکید کرد و افزود: حفظ قرآن و آموزش و پرورش حافظان و قاریان توفیق و افتخار بزرگی است که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام می‌شود.
در این بازدید حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) و عضو شورای عالی توسعه قرآنی کشور به معرفی این مؤسسه قرآنی و توانمندی‌های آن پرداخت.
شاهسونی از نمونه‌های بارز تربیت حافظ قرآن در مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان را تربیت افرادی از جمله مجتبی فردفانی عنوان کرد و گفت: این حافظ نخبه قرآن کشور در سال گذشته مقام نخست مسابقات بین‌المللی قرآن در رشته حفظ را کسب کرد.
شاهسونی بیان کرد: همچنین بسیاری از بانوان و آقایانی که در مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حافظ قرآن شده‌اند در مسابقات داخلی و خارجی صاحب عناوین شده‌اند.
براساس این گزارش، بازدید از دانشگاه علوم قرآن و حدیث استهبان، حضور در جمع نمازگزاران استهبان، زیارت امامزاده پیرمراد(ع) و بازدید از دارالقرآن این امامزاده به همراه بازدید از مدرسه شبانه‌روزی خواهران حضرت زینب(س) مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان از دیگر برنامه‌های سفر رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه کشور به استهبان بود.
captcha