کد خبر: 3554060
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۴
طباطبایی خبر داد:

تدوین بانک اطلاعاتی 200 شهید و خانواده شهید پزشکی/ یادواره شهدای جامعه پزشکی تهران برگزار می‌شود

گروه سلامت: رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ از برگزاری یادآوره شهدای جامعه پزشکی تهران در اسفندماه سال جاری و تدوین بانک اطلاعاتی 200 شهید و خانواده شهید پزشکی خبر داد.

نظام الدین طباطبایی رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به ویژه برنامه‌های مربوط به کنگره شهید دکتر رهنمون در اسفندماه سال جاری عنوان کرد: موضوع شهدای جامعه پزشکی یکی از اولویت‌های کاری در حوزه فرهنگی سازمان بسیج جامعه پزشکی است و نقش شهدا به عنوان یک سنگر برای دفاع از انقلاب اسلامی و کشور بسیار مهم است.

وی عنوان کرد: ما هرچقدر بتوانیم جایگاه، موقعیت و کرامت شهدا را به شکل واقعی نشان دهیم و به آن ارج بگذاریم، مطمئنا یکی از مهمترین مسائل راهبردی کشور را جلو برده‌ایم.

طباطبایی با اشاره به برگذاری 3 یادواره شهدای جامعه پزشکی در تهران عنوان کرد: در حال حاضر مقدمات چهارمین یادواره شهدای جامعه پزشکی تهران  با محوریت چهارده خانواده شهید در سطح تهران آغاز شده است.

وی بیان کرد: این یادواره‌ها که اسفندماه سال جاری برگزار می‌شوند پیش‌‌درآمدی برای کنگره شهید رهنمون هستند.  

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان تهران با اشاره به شیوه اجرای این یادواره‌‌ شهدای جامعه پزشکی تهران عنوان کرد: روال کار به این شکل است که کار تحقیقاتی انجام می‌گیرد یعنی پیش از برگزاری گروه تحقیقاتی نزد خانواده شهید می‌روند و اگر وصیت نامه، دست نوشته یا آثار و محصولاتی از شهید وجود داشته باشد را به شکل امانی از خانواده شهید گرفته می‌شود سپس مصاحبه‌ها از خانواده درجه یک و دوستان شهید گرفته می‌شود که این فعالیت چهار ماه پیش از کنگره شهید رهنمون آغاز شده است.

طباطبایی در ادامه به انتشار چهارمین کتاب سپیدجامگان آسمانی اشاره کرد و گفت: با توجه به فعالیتی که در حوزه شهدای جامعه پزشکی انجام شده تاکنون سه کتاب در زمینه شهدا چاپ کرده‌ایم که پس از این یادواره چهارمین کتاب سپید جامگان آسمانی را تهیه خواهیم کرد.

وی ادامه داد: کلیپی را از هر خانواده شهید و خود شهید تهیه مشده در روز برگزاری یادآوره پخش می‌شوند از سوی دیگر در این مراسم از 14 خانواده شهید جامعه پزشکی استان تهران تقدیر می‌شود.

طباطبایی از تدوین  بانک اطلاعاتی از خانواده‌های شهدای جامعه پزشکی در تهران خبر داد و عنوان کرد: تقریبا 200 شهید را با این نگاه که نخست فارغ التحصیل دانشگاه‌های تهران بوده همچنین خانواده‌های این شهدا ساکن تهران باشند و اینکه مدارک شهدا با جامعه پزشکی مرتبط باشد، شناسایی کرده‌ایم که این تعداد خانوار در حوزه بسیج جامعه پزشکی هستند، این لیست به تدریج تکیمل می‌شود.

این پزشک دوران دفاع مقدس اعلام کرد: همزمان با برگزاری یادواره‌ شهدای جامعه پزشکی از سایت تخصصی شهدای جامعه پزشکی نیز رونمایی می‌شود.

به گزارش ایکنا یادواره شهدای جامعه پزشکی تهران هشتم اسفندماه سال جاری در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

captcha