کد خبر: 3554915
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴

مجموعه داستان «کتاب خاتم» درباره پیامبر اکرم(ص) منتشر شد

گروه ادب: مجموعه داستان‌های برگزیده نخستین جشنواره خاتم در کتابی با عنوان «کتاب خاتم» درباره پیامبر اکرم(ص) از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجموعه داستان «کتاب خاتم»، بخشی از برگزیده‌های نخستین جشنواره خاتم است که 9 داستان با عناوین «صد مثلث»، «هندی»، «الکی؟»، «ایمان سمی»، «تا محمد»، «خاک صحنه»، «شوالیه تاریکی»، «آن سنگ» و «چنین گفت ابوایوب» را دربرگرفته است.
در مقدمه این کتاب آمده است؛ ما با حقیقتی بی‌نیاز از توضیح مواجهیم و آن اینکه دنیا وجود مبارک پیامبر گرامی اسلام(ص) را اگر به عنوان فرستاده الهی نمی‌شناخت، به گواه آثار مکتوب، بزرگترین روشنفکران و متفکران جهان او را به عنوان دردانه عالم خلقت و انسان کامل تکریم و تمجید می‌کردند.
سروده‌ای چون «نغمه محمد» اثر گوته شاعر آلمانی که در آن قطعه زیبا پیامبر اسلام(ص) به رودی تشبیه می‌شوند که در مسیر خود همه چشمه‌ها و رودها را با خود همراه می‌کند تا چون اقیانوسی بزرگ به سوی خداوند رهسپار شوند یا نظر جرج برنارد شاو، نویسنده ایرلندی که پیامبر اکرم(ص) را یک شخصیت بی‌همتا و پایه‌گذار یک تمدن و منجی بشریت می‌داند، یا گفته‌های لامارتین مورخ مشهور فرانسوی که می‌گوید: «اگر بزرگی هدف، کم بودن ابزار و رسیدن به نتایج شگفت‌انگیز، سه محور سنجش هوش بشری باشد، چه کسی ادعای مقایسه بزرگ‌مردان تاریخ کنونی را با «محمد» دارد؟» بخش کوچکی از تعظیم بزرگان علم و ادب و سیاست نسبت به پیامبر بزرگوار اسلام(ص) است.
امروز که انقلاب اسلامی آمده تا تیرگی آیینه قلب‌ها را با زلال قرآن بزداید و صاحبان این قلب‌ها بتوانند انوار حق را دریافت کرده تا آن را در رفتار خود جلوه‌گر کنند و شکوه برتری جامعه اسلامی را به جهانیان بنمایانند. بیش از هر زمان دیگری به شناخت ابعاد مختلف وجودی و ساحت‌های مختلف ارتباطی این اسوه حسنه نیاز داریم؛ از ارتباط پیامبر(ص) با خود تا با خدایش و از ارتباط با جامعه و تاریخ تا ارتباط با طبیعت. خوشبختانه منابع گران‌سنگی از قرآن و متون روایی گرفته تا کتاب‌های تاریخی به بازگویی این رفتارها و ارتباطات پرداخته‌اند، اما نیاز جامعه کنونی ترجمه این رفتارها و ارتباطات به زبان و نسل امروز است و این مسئولیت به عهده صاحبان قلم است تا نخست خود با این سیره و آموزه‌ها آشنا شوند و خو بگیرند و سپس با ادبیات امروز آن را برای نسل نو بازگویند.
همین ضرورت بنیاد ارشاد و رفاه امام صادق(ع) را بر آن داشت تا با همکاری دفتر نشر فرهنگ اسلامی، مؤسسه شهر کتاب و مجمع ناشران انقلاب اسلامی جشنواره‌ای سالانه با نام «جشنواره خاتم» تأسیس کند. هدف این جشنواره تشویق نخبگان حوزه نویسندگی و ایجاد فرصت برای آنها است تا به معرفی چهره رسول مکرم اسلام(ص) به عنوان یک الگوی بی‌بدیل برای نسل امروز بپردازند.
یادآور می‌شود، مجموعه داستان «کتاب خاتم» متشکل از 9 داستان کوتاه درباره پیامبر اکرم(ص) از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی به قیمت 8500 تومان منتشر شد.
captcha