کد خبر: 3555457
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۱
آیت‌الله علما:

تحرکات سال 88 برگرفته از مداخله‌گری دشمنان نظام بود

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در نشست ستاد بزرگداشت 9 دی با تأکید بر لزوم تبیین وقایع 9 دی برای نسل جوان، گفت: تحرکات سال 88 برگرفته از مداخله‌گری دشمنان نظام بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه امروز در نشست ستاد بزرگداشت حماسه یوم‌الله 9 دی در کرمانشاه با اشاره بر لزوم تبیین وقایع 9 دی برای نسل جوان گفت: دشمنان نظام در سال 88 به‌دنبال از بین بردن نظام و ایجاد آشفتگی و هرج و مرج وسیع در کشور بودند و در این راه از هر ابزاری استفاده می‌کردند.
وی افزود: گرچه در هشت ماه فتنه سال 88 خسارات زیادی به کشور و نظام وارد شد، اما برنامه‌های بسیار بزرگتری برای کشور طراحی شده بود و میلیاردها برای آن صرف شده بود اما بصیرت و حرکت مردم تمام تلاش‌های چندیدن ساله و هزاران میلیاردی را بر باد داد.
آیت‌الله علما اظهار کرد: مردم در 9 دی نشان دادند که از چه بصیرت و آگاهی نسبت به سایر کشورها برخوردارند.
امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: مقام معظم رهبری بر زنده نگاه داشتن حماسه 9 دی و ثبت آن در تاریخ بسیار تأکید دارند و دلیل این تأکید نیز این است که توطئه‌ها و برنامه‌های اینچنین دشمن هرگز پایان ندارد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تصریح کرد: نسل‌های آینده کشور باید از این وقایع درس بگیرند و بدانند در چنین وقایعی چگونه رفتار کنند که بتوانند از کشور و تمام سرمایه‌های مادی و معنوی آن حفاظت کنند.
captcha