کد خبر: 3555685
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲

برپایی محفل انس با قرآن به یاد جانباختگان زلزله بم

کانون خبرنگاران نبأ: محفل انس با قرآن کریم اول دی‌ماه در مجتمع آموزشی ثارالله شهرستان بم برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در این محفل نورانی که به یاد جانباختگان زلزله بم برگزار شد، موسوی و سیدی از دانش‌آموزان مجتمع آموزشی ثارالله و همچنین قنبری از قاریان شهرستان بم آیاتی از کلام وحی را تلاوت کردند.
برگزاری مسابقه «نور هدایت» در بم
مسابقه «نور هدایت» با هدف انس و ترویج فعالیت‌های قرآنی ویژه دانش‌آموزان دبیرستان‌های ثارالله و حجت شهرستان بم با موضوع «دانستنی‌های قرآن» برگزار می‌شود.
این مسابقه به‌صورت غیر حضوری بوده و دانش‌آموزان تا هشتم دی‌ماه فرصت دارند پاسخنامه سؤالات را به امور اجرایی این مسابقه تحویل دهند.
یادآور می‌شود، به نفرات برتر این مسابقه (از هر مدرسه سه نفر) هدایایی به رسم یادبود اعطا می‌شود.
یادمان گل‌های از دست رفته
مراسم یادمان گل‌های از دست رفته در آستانه چهاردهمین سالگرد جانباختگان زلزله پنجم دی‌ماه 82 شهرستان بم از سوی مؤسسه مهد قرآن بم و با همکاری مؤسسه نوباوران جوان، کانون مسلم بن عقیل و پایگاه مقاومت ال یاسین حوزه خاتم این شهرستان برگزار شد.
این مراسم اول دی‌ماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در مسجد مسلم بن عقیل بم برگزار شد و با تلاوت قرآن کریم، قرائت زیارت عاشورا و مدیحه‌سرایی همراه بود.

عقیل عارفی

captcha