کد خبر: 3557013
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶

هفته‌ پر کار جامعةالقرآن استان تهران با برپایی المپیاد‌های قرآنی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی هفته جاری المپیاد‌های الذکر، صدرا و راسخون حفظ 10 جزء قرآن کریم ویژه حافظان قرآن در شعب جامعةالقرآن استان تهران برگزار می‌شود.

منیر روحی، مسئول روابط عمومی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل‌ البیت(ع) استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: طی پایان هفته جاری سه المپیاد قرآنی ـ علمی در شعب جامعةالقرآن بانوان و آقایان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به جزئیات بیشتر این المپیادها، عنوان کرد: المپیاد راسخون 10 جزء ویژه حفاظ دوره تخصصی یک ساله 95-96 هست که داوطبان طی دو مرحله شفاهی و کتبی در حال رقابت هستند. آزمون شفاهی طی دو مرحله و در بازه زمانی هفتم و نهم دی‌ماه در حال انجام است و که فرصت مطالعاتی این المپیاد نیز ششم و هشتم دی‌ماه برپا شد.
روحی با اشاره به اینکه رقابت بانوان در شعب امام حسین(ع) و رسالت انجام می‌گیرد، بیان کرد: اما رقابت آقایان در این المپیاد در پنج جزء اول در شعب نامجو، طلاب، مرکز قرائت و امام حسن عسکری(ع) و ورامین و رباط‌کریم و هفت‌تیر کرج برپا می‌شود و المپیاد پنج جزء دوم(از اجزاء 6 تا 10) آقایان به صورت متمرکز در شعبه نامجو انجام می‌گیرد.
مسئول روابط عمومی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن با اشاره به اینکه در المپیاد فوق حدود 170 نفر از حفاظ بانو و آقا باهم به رقابت می‌پردازند، اضافه کرد: همچنین المیپاد راسخون 10 جزء در بخش کتبی نیز 10 دی‌ماه به صورت متمرکز در دانشکده علوم پایه دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: همچنین رقابت بانوان حافظ قرآن در المپیاد الذکر مختص حافظان کل و المپیاد صدرا ویژه حفاظ دوره مقطعی نیز پنج‌شنبه، 9 دی‌ماه برپا خواهد شد.
یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای دریافت جزئیات بیشتر از المپیاد راسخون می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم استان تهران به نشانی http://www.jqk.ir مراجعه کنند.
captcha