کد خبر: 3557117
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷

جشنواره علامه حلی در آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود

گروه فرهنگی: مدیر حوزه‌های علمیه خواهران آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه جشنواره علامه حلی به‌صورت کشوری و استانی برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره سال آینده در سطح استان برگزار و بومی‌سازی می‌شود.

حجت‌الاسلام حمید راحلی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، با اشاره به اینکه امسال جشنواره حلی بصورت کشوری برگزار شد، اظهار کرد: سال آینده برای اولین بار جشنواره حلی در سطح استان برگزار و بومی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مقدمات برگزاری این جشنواره فراهم شده است، افزود: چنانچه تعداد مقالات پژوهشی از نظر کیفیت و کمیت قابل قبول باشد، سال آینده در سطح استان برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام راحلی به استانهایی که جشنواره علامه حلی بصورت بومی برگزار می‌شود اشاره کرد و گفت: استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، بوشهر، تهران، خراسان، خوزستان،ایلام بصورت بومی برگزار می‌شود.
وی افزود: برگزاری این جشنواره بعنوان برند تحقیقی و پژوهشی برای استان محسوب شده و از اوایل سال آینده تبلیغات آن شروع شده و در بهمن ماه برگزار می‌شود.
captcha