کد خبر: 3557578
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۳
جعفری:

ملت ایران در نهم دی توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند

گروه سیاست و اقتصاد: امام جمعه کرمان گفت: ملت ایران در 9 دیماه با بصیرت و فهم صحیح از مسائل به صحنه آمده و توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند.

ملت ایران در نهم دی توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، آیت‌الله سید یحیی جعفری، امام جمعه کرمان امروز چهارشنبه، 8 دی در دیدار با اعضای ستاد گرامیداشت 9 دی گفت: سال 88 عده ای در مملکت آشوب به پا کردند و شعارهای هنجارشکنی از جمله نه غزه، نه لبنان؛ جانم فدای ایران را سرداده و به عزاداران امام حسین(ع) حمله و به ولایت‌فقیه اهانت کردند.
وی با اشاره به هدایت‌های خارجی در فتنه 88 افزود: در طول سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، هر مشکلی که در کشور بوجود آمده با حضور مردم و رهبری‌های امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی برطرف شده است.
امام جمعه کرمان بیان کرد: اکثریت قاطع ملت کشور ما در مواقع سخت و دشوار در امتحانات مختلف سرافراز بیرون آمده‌اند.
آیت‌الله جعفری با نقل حدیثی از امام کاظم (ع) ابراز داشت: حضرت می‌فرمایند، کسی که به دنبال بی‌نیازی بدون ثروت و مال، آرامش روح و قلب از رذائل و سالم ماندن دینش است، باید از خداوند بخواهد تا عقلش زیاد شود.
امام جمعه کرمان براساس این روایت از امام کاظم(ع)، منشاء همه بدی‌ها را بی‌عقلی دانست و گفت: عقل سالم در مکتب انبیای الهی قابل بررسی و بحث است و باید سعی کنیم در مقاطع مختلف در امتحانات، دینمان سالم بماند.
وی اظهارکرد: افرادی که فتنه سال 1388 را ایجاد کرده بودند حتی فکر نمی کردند که ملت با بصیرت ایران به صورت گسترده به صحنه بیایند و برنامه‌های آنها را خنثی کنند.
امام جمعه کرمان گفت: ملت ایران در 9 دیماه با بصیرت و فهم صحیح از مسائل به صحنه آمده و توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند.
آیت‌الله جعفری ادامه داد: اگر عقل آدمی کامل شود، فرد بی‌نیاز شده و رذایل اخلاقی در وی از بین می‌رود و دین فرد نیز حفظ می‌شود.
امام جمعه کرمان تصریح کرد: همه ما در مقاطع مختلف و امتحاناتی که برای همه پیش می‌آید باید تلاش کنیم که دینمان سالم بماند که در این صورت به سعادت دست می‌یابیم.

captcha