کد خبر: 3557880
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۳
به همت مؤسسه بین‌الحرمین؛

کارگاه آموزشی «بصیرت» برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کارگاه آموزشی بصیرت در مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد ابراهیمی، مدیر مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود از برگزاری کارگاه بصیرت به‌مناسبت حماسه 9 دی پنجشنبه، 9 دی‌ماه در این مؤسسه خبر داد.
وی در بیاناتی کوتاه به فلسفه ضرورت ارتقای سطح  بصیرت افزایی جامعه اشاره کرد و ادامه داد: برای پیمودن مسیر حق و رسیدن به اهداف عالی و متعالی زندگی، چشم بصیرت‌بین لازم است تا در مسیر باطل نرویم و گمراه نشویم و در رخدادها و مسائل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از موضع‌گیری‌ها و تحلیل‌های نادرست و خلاف واقع مصون بمانیم.
در ادامه این کارگاه حجت‌الاسلام عرفانی، با ارائه دو بحث روانشناختی در خصوص خانواده و سبک‌های تربیتی، جنگ نرم و آسیب‌های پیش‌روی خانواده‌ها و رسالت فعالان فرهنگی در مصون‌سازی جامعه از آسیب‌های بالقوه، به تشریح عمده‌ترین سبک‌های تربیتی خانواده‌ها پرداخته و خطاهای موجود تربیتی را که ممکن است سبب بروز تعارض تربیتی و از هم‌گسیختگی خانوده‌ها شود، برشمرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۱۱ - ۰۹:۴۶
0
0
برگزاری این جلسه به ارتقاء بصیرت علاقمندان کمک زیادی می‌کند
captcha