کد خبر: 3558354
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳
پرویز سروری عنوان کرد:

ضرورت توجه به نکات سلبی و ایجابی سیاست‌های کلی انتخابات در قانون جامع

گروه سیاسی: پرویز سروری با بیان این که نکات سلبی و ایجابی مهمی در سیاست‌های کلی انتخابات بیان شده است، گفت: اگر این موارد تبدیل به قانون شود و در جریان انتخابات مورد توجه قرار گیرد، خلأهای موجود در این عرصه را برطرف خواهد کرد.

پرویز سروری، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به ضرورت تدوین قانون جامع انتخابات بر اساس سیاست‌های کلی ابلاغ شده از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: در حال حاضر با یک قانون انتخابات فشل و پر از نواقصی مواجه هستیم که تناسبی با کشوری که پرمشارکت بوده و دائماً در مسیر انتخابات قرار دارد، ندارد.
وی با بیان اینکه سیاست‌های کلی انتخابات حلقه مفقوده انتخابات کشور است، اظهار کرد: برای تحقق موارد ذکرشده در سیاست‌های کلی ابتدا باید مسئله احزاب را در کشور حل کنیم و سامانه‌ای برای پیگیری این مورد در کشور به وجود بیاید؛ اگر این مورد برطرف شود منابع هزینه‌هایی که در انتخابات صورت می‌گیرد شفافیت پیدا خواهد کرد.
سروری همچنین گفت: نکات سلبی و ایجابی مهمی در سیاست‌های کلی انتخابات بیان شده که اگر تبدیل به قانون شود و در جریان انتخابات مورد توجه قرار گیرد، خلأهای موجود در این عرصه را برطرف خواهد کرد.
این فعال سیاسی در مورد تعاریف و مصادیق مربوط به رجل سیاسی اظهار کرد: کسی که می‌خواهد زمام کشور را به دست بگیرد و نفر دوم کشور بشود و برای چهار سال تمام ظرفیت‌های کشور در اختیار او باشد، باید فردی امتحان‌ پس داده باشد و چه از نظر اخلاقی، سیاسی و فردی و چه از نظر کارآمدی و توانمندی اداره کشور صلاحیت‌های لازم را داشته باشد و شرایطی داشته باشد که بتواند در حوزه‌های مختلف تحول، پیشرفت و حرکت به جلو را برای کشور ایجاد کند.
سروری تصریح کرد: شورای نگهبان باید حتماً نسبت به موضوع تعریف رجل سیاسی ورود جدی داشته باشد و شاخص‌های مشخصی را قرار بدهد تا دچار روند سینوسی برای تشخیص رجل سیاسی و تعیین مصادیق در عرصه انتخابات نشویم.
captcha