کد خبر: 3559222
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶

انقلاب اسلامی ایران در سایه خون شهدا محقق شد

کانون خبرنگاران نبأ: فرماندار شهرستان عجب‌شیر‌ در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه فجر گفت: انقلاب اسلامی ایران در سایه خون شهدا محقق شد از این‌ رو لازم است از این فرصت برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدای انقلاب استفاده کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، سید‌شمس‌الدین مراثی، فرماندار شهرستان عجب‌شیر‌، صبح امروز در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه فجر اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران در سایه خون شهدا محقق شد از این‌ رو لازم است از این فرصت برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدای انقلاب استفاده کرد.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر بسترسازی جهت تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه افزود: باید در برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای سیاست‌گذاری شود که با هزینه‌های اندک بتوان به نحو مطلوب از برنامه‌های ایام الله دهه فجر بهره برد.
مراثی ادامه داد: همه باید برای بازخوانی دستاوردهای انقلاب کوشا باشیم و از جمله بهترین فرصت‌ها برای بازخوانی این دستاوردها جشن‌های سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است که باید به بهترین وجه از آن استفاده شود.
فرماندار شهرستان عجب‌شیر بیان کرد: انتقال پیام امام(ره) و شهدا باید برای جوانان تبیین شود و همچنین دستاوردهای انقلاب را باید برای جامعه تبیین کنیم و لازم است که هم در انتقال این دستاوردها و پاسداشت آنها تلاش کرد.
وی افزود: همه باید برای بازخوانی دستاوردهای انقلاب کوشا باشیم و از جمله بهترین فرصت‌ها برای بازخوانی این دستاوردها جشن‌های سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است که باید به بهترین وجه از آن استفاده شود.
مراثی تصریح کرد: همه در قبال انتقال خاطرات انقلاب به نسل کنونی وظیفه دارند و در واقع مسئولان و همه کسانی که از آن زمان حضور ذهن دارند باید عوامل پیروزی انقلاب را برای مردم به خصوص نسل جوان بازگو کنند.
وی ادامه داد: امروز ما باید مردم را به صورت پررنگ وارد صحنه کنیم و در بخش‌های مختلف، مردمی بودن را ایجاد کنیم زیرا در هر کجا که مردم وارد شدند به خوبی آن حوزه‌ها عمل کردند.

جعفر آهی

captcha