کد خبر: 3559380
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۹
گرجی بیان کرد:

ضرورت معرفی جلوه‌های کارآمدی و دستاوردهای جمهوری اسلامی در دهه فجر

گروه اجتماعی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نمایش جلوه‌های کارآمدی نظام اسلامی در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و دفاعی در دهه فجر، تصریح کرد: معرفی دستاوردهای جمهوری اسلامی به عنوان نمادهای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی در دهه فجر ضرورت دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، علی گرجی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری،صبح امروز 14 دی در ستاد دهه فجر چهارمحال و بختیاری که در سالن جلسات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد، با اشاره به رویکردها و محورهای فرهنگی، تبلیغی دهه فجر در چهارمحال و بختیاری، گفت: بصیرت‌افزایی، امیدآفرینی، دشمن‌شناسی، وحدت و همبستگی، خودباوری، اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و الهام بخشی از محورهای فرهنگی تبلیغی در دهه فجر خواهد بود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اظهار کرد: بازخوانی، تبیین آرمان‌ها و تقویت گفتمان انقلاب اسلامی و بصیرت افزایی در عرصه انقلاب اسلامی با تأکید بر اندیشه‌های امام خمینی(ره) و رهبری از شاخص‌ترین رویکردهای بصیرت افزایی در دهه فجر انقلاب در چهارمحال و بختیاری است.
گرجی با اشاره به نمایش جلوه‌های کارآمدی نظام اسلامی در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و دفاعی در دهه فجر، تصریح کرد: معرفی دستاوردهای جمهوری اسلامی به عنوان نمادهای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی در دهه فجر ضرورت دارد.
وی بر توسعه و تعمیق درک و شناخت مردم در زمینه دشمن‌شناسی و استکبارستیزی تأکید کرد و افزود: شناسایی و معرفی مجاری، کانون‌ها و بسترهای نفوذ، تأثیرپذیری فتنه‌انگیزی دشمنان در روند شکوفایی انقلاب اسلامی در دهه فجر اهمیت فراوانی دارد.
گرجی با اشاره به تبیین دیدگاه‌های امام خمینی(ره) و رهبری در راستای حفظ وحدت و یکپارچگی عمومی و شاخص‌های گفتاری و رفتاری در راستای تقویت وحدت و هویت ملی از منظر ایشان، عنوان کرد: توصیف و تبیین چیستی، چرایی و ضرورت وحدت و همبستگی ملی در جهت تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی در انجام برنامه‌های دهه فجر باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تقویت اعتماد به‌ نفس ملی و توسعه اعتماد عمومی به توانمندی‌های داخلی در راستای شعار «ما می‌توانیم» و تشریح دستاوردهای علمی و فناورانه نظام جمهوری اسلامی ایران با اتکای به دانش بومی را از جلوه‌های خودباوری در دهه فجر انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری دانست.
گرجی با اشاره به تبیین ضرورت و ساز و کارهای اقتصاد مقاومتی همراه با اقدام و عمل در سایه روحیه و مدیریت جهادی در دهه فجر انقلاب، اظهار کرد: تلاش و زمینه‌سازی برای تبدیل اقتصاد مقاومتی به فرهنگ عمومی و مطالبه ملی در برنامه‌های دهه فجر سال جاری ضرورت دارد.
وی با اشاره به برگزاری برنامه مهمانی لاله‌ها در 14 بهمن‌ماه سال جاری، گفت: این برنامه ساعت 15 بعد از ظهر روز 14 بهمن‌ماه به منظور تجدید پیمان با شهدا در گلزار شهدای شهرهای مختلف استان برگزار می‌شود.
گرجی با تأکید بر حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن سال جاری، تصریح کرد: مسیر راهپیمایی 22 بهمن‌ماه سال جاری در شهرکرد ساعت 9.30 صبح از میدان انقلاب تا میدان امامزادگان دو معصوم شهرکرد برگزار خواهد شد.


captcha