کد خبر: 3559539
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۶

برگزاری 8 جشنواره در قالب هفته قرآن و عترت لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر اجرایی هفته قرآن و عترت لرستان با اشاره به برگزاری ٢٠ برنامه قرآنی در قالب هفته قرآن و عترت استان، گفت: در قالب این هفته قرآنی هشت جشنواره و ۱۲ برنامه قرآنی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، منصور احمدی، دبیر اجرایی هفته قرآن و عترت لرستان، سه‌شنبه، چهاردهم دی‌ماه، در افتتاحیه رویداد هفته قرآن و عترت لرستان در سخنانی با اشاره به برنامه‌ریزی سه ماهه برای برگزاری این برنامه، گفت: در قالب این برنامه هشت جشنواره و ۱۲ برنامه قرآنی برگزار می‌شود.
وی با بیان این‌که به دبیرخانه جشنواره شعر قرآن و عترت لرستان بیش‌از  ۴۲۰ اثر ارسال شده است، عنوان کرد: همچنین به جشنواره فیلم قرآن و عترت ۱۱ اثر، هنرهای نمایشی ۱۲ اثر، هنرهای تجسمی ۲۷۰ اثر و به جشنواره رسانه قرآن و عترت در لرستان ۹۷ اثر ارسال شده است.
دبیر اجرایی هفته قرآن و عترت لرستان با بیان این‌که همچنین به بخش پایان‌نامه و مقالات جشنواره قرآن و عترت ۱۰۰ اثر ارسال شده است، گفت: به جشنواره صنایع دستی قرآن و عترت ۶۰ اثر و به بخش داستان کوتاه نیز ۲۱ اثر ارسال شده است.
احمدی همچنین به برگزاری ۱۲ برنامه قرآنی در لرستان اشاره کرد و گفت: در این راستا برگزاری محافل و مجالس قرآنی توسط ائمه جمعه، کارگاه‌های آموزشی قرآنی، حمایت از ۳۰ طرح و برنامه مؤسسات قرآن و عترت، برگزاری همایش شهدای قرآنی، برپایی نمایشگاه تخصصی علوم قرآنی و معارف اسلامی و ... از جمله این برنامه‌ها است.
captcha