وی ادامه داد: به پیشنهاد و خواست مجید ملانوروزی؛ مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی ارشاد، حضور و بازدید مخاطبان برای بازدید از آثار به نمایش درآمده در این جشنواره در محدوده زمانی 3 تا 30 بهمنماه باید به شکل رایگان صورت گیرد که تصمیماتی در این زمینه در ستاد اجرایی جشنواره در حال اتخاذ و نهایی شدن است و علاقهمندان میتوانند هر روز در ایام برپایی نمایشگاه از ساعت 9 صبح تا 7 بعد از ظهر در آثار بازدید به عمل آورند.
سیاهکارزاده تصریح کرد: در نهمین دوره از جشنواره هنرهای تجسمی فجر سیاستهای اجرایی به سمتی است که تا اندازه زیادی دغدغههای جامعه هنرمندان متعهد و انقلابی نسبت به پرداختن به هنر دینی، ارزشی و انقلابی جامه عمل پوشانده شده و به اهداف عالی و از پیش تعیینشده جشنوارههای فرهنگی و هنری فجر مبنی بر پرداختن به مضامین مصداقی در راستای گفتمان انقلاب اسلامی نزدیک شویم.
وی افزود: به همین دلیل به محض به نمایش درآمدن آثار این دوره از جشنواره در قالب و رشتههای متعدد خواهید دید که محتوای اغلب آنها پرداختن به موضوعاتی همچون انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، عفاف و حجاب، اقتصاد مقاومتی، شهدای غواص و مدافع حرم و مواردی مشابه است.
دبیر اجرایی نهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر اظهار داشت: در این دوره از جشنواره با تنوع ساختار اجرایی بخشهای دیگر جشنواره به غیر از فضای نمایشگاهی مواجه هستیم، علاوه بر اجرای ویدئوآرت در دو مکان موزه هنرهای معاصر تهران و فرهنگسرای نیاوران، شاهد اجرای نمایش پرفورمنس به مدت 10 شب در طول برگزاری جشنواره خواهیم بود.
سیاهکارزاده در پایان تأکید کرد: به نمایش درآمدن آثار مفاخر و پیشکسوتان هنرهای تجسمی در فرهنگسرای نیاوران علاوه بر تجلیل از آنها در مراسم اختتامیه از جمله نقاط عطف جشنواره است که میتواند الگوپذیری خوبی را در میان هنرمندان نسل جوان به وجود آورد.
یادآور میشود، نهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر از 3 تا 30 بهمن سال جاری به دبیرکلی مجتبی آقایی برگزار خواهد شد.
امیرسجاد دبیریان