کد خبر: 3560071
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۸

نفرات برتر جشنواره صنایع دستی قرآن و عترت لرستان معرفی شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر اجرایی جشنواره صنایع دستی لرستان، با اشاره به اتمام مرحله داوری جشنواره صنایع دستی قرآن و عترت لرستان، گفت: برای داوری ٦٠ اثر چوبی و فلزی رسیده به جشنواره از اساتید برجسته این حوزه استفاده شده است.

حمید آقایی، دبیر جشنواره استانی صنایع دستی قرآن و عترت لرستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از اتمام داوری آثار ارسالی به جشنواره صنایع دستی قرآن و عترت لرستان و اعلام اسامی نفرات برگزیده در هر رشته خبرداد.
وی با اشاره به این‌که ٦٠ اثر صنایع دستی چوبی و فلزی به دبیرخانه جشنواره رسیده است، گفت: این جشنواره با همکاری دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد و در راستای تحقق بخشیدن به توسعه هنر قرآنی، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت‌های هنری، ارج نهادن به هنر دینی و معنوی قرآنی، ترویج و تعمیق فرهنگی قرآن و عترت در جامعه اسلامی، شناسایی وارتقاء ارتباط میان هنرمندان صنایع دستی استان لرستان و تأکید بر ارزش‌های هنر متعهد بارویکرد قرآنی و دینی برگزار می‌شود.
آقایی ادامه داد: جشنواره صنایع دستی با موضوع قرآن و عترت باهدف شناسایی و حمایت فرهنگی از خلاقیت ها و استعدادهای جوان در زمینه صنایع دستی با محوریت موضوعات قرآن و عترت، معرفی، اشاعه و گسترش فرهنگ بومی و صنایع دستی دینی و قرآنی در سطح استان، استفاده از ظرفیت هنر صنایع دستی جهت ترویج و تبلیغ معارف دینی برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: فراهم نمودن زمینه ارتباط سازنده، تبادل تجربه و اندیشه ورقابت سالم میان هنرمندان فعال و جوان در حوزه قرآن و عترت، فراهم آوردن بستری مناسب برای تولید و ارائه آثار صنایع دستی با موضوع قرآن و عترت و تشویق، ترویج و تعلیم هنر صنایع دستی درمیان جوانان به‌منظور تقویت و پیوند هنر با آموزه‌های دینی و مذهبی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
دبیر جشنواره استانی صنایع دستی قرآن و عترت لرستان افزود: در هر بخش از جشنواره به نفرات اول تا سوم جوایزی ازجمله ١٠ میلیون ریال به نفر اول، ٨ میلیون ریال به نفر دوم و ٦ میلیون ریال به نفر سوم اهداء می‌شود.
یادآور می‌شود، مراسم اختتامیه هفته قرآن و عترت لرستان و مراسم اهداء جوایز جشنواره‌ها یک‌شنبه، ١٩ دی‌ماه، با حضور مهمانان ویژه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت قرآن و عترت این وزارت در خرم‌آباد برگزار می‌شود.
captcha