کد خبر: 3561621
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷
زنجانی:

مرحوم آیت‌الله هاشمی نماد وحدت و همبستگی در بین مردم کشور بود

گروه اجتماعی: فرماندار اردبیل گفت: مرحوم آیت‌الله هاشمی نماد وحدت و همبستگی در بین مردم کشور بود بطوریه حتی زمان مرگش هم این همبستگی و وحدت را به همه جهانیان نشان داد.

جواد زنجانی فرماندار اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، اظهار کرد: محبوبیت و بزرگی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را می‌توان از سیل مردم در تشییع جنازه ایشان در خیابان‌های منتهی به حرم امام دید.
وی با بیان اینکه استاندار اردبیل به همراه معاونان و مسئولین استانی در مراسم تدفین آیت الله حضور پیدا کردند، اضافه کرد: در استان اردبیل نیز تمام گروه‌های سیاسی به دنبال گرفتن مجوز برای اجرای مراسم هستند بطوریکه قرار شد روز پنج شنبه از سوی امام جمعه واستانداری مراسمی در مسجد سرچشمه از ساعت 10 تا 12 برگزار شود و قرار است در این مراسم از سخنران کشوری دعوت بعمل آید و گروه های دیگر نیز بعد از آن می توانند مراسمات مختلفی بگیرند.
فرماندار اردبیل گفت: مرحوم آیت‌الله هاشمی نماد وحدت و همبستگی در بین مردم کشور بود بطوریه حتی زمان مرگش هم این همبستگی و وحدت را به همه جهانیان نشان داد.
captcha