کد خبر: 3561806
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳
ویژه بانوان انجام می‌گیرد؛

دومین دوره صوت و لحن در مجمع‌القرآن گراش فارس

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دومین دوره آموزش صوت ولحن هفتم و هشتم بهمن‌ماه در مجمع‌القرآن گراش استان فارس برگزار می‌شود.

راضیه صفرپوری، مسئول واحد بانوان مجمع‌القرآن فاطمیون شهرستان گراش استان فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دومین دوره آموزش صوت و لحن با تدریس وحیده گنبدی از اساتید قرآن شهر شیراز برگزار می‌شود.
وی با اشاره به زمان ثبت نام در این دوره، عنوان کرد: علاقه‌مندان تا 25 دی‌ماه فرصت دارند با مراجعه به مجمع‌القرآن فاطمیون و یا مرکز قرآنی بشارت(مدرسه ام‌البنین(س)) در این دوره ثبت‌نام کنند.
 صفرپوری عنوان کرد: همچنین نخستین دوره تخصصی صوت و لحن نیز چهارم و پنجم آذرماه با حضور حدود 50 نفر از بانوان حافظ کل قرآن دارالتحفیظ مجمع‌القرآن گراش به همراه مربیان و اساتید برپا شد.
مسئول واحد بانوان مجمع‌القرآن فاطمیون شهرستان گراش اظهار کرد: دوره فوق طی دو روز و هر روز پنج ساعت آموزشی سه ساعت صبح و دو ساعت بعد از ظهر تشکیل می‌شود. همچنین در پایان دوره آزمون به عمل می‌اید و به افرادی که حد نصاب لازم را کسب کرده باشند گواهینامه از سوی مؤسسه اعطا می‌شود.
وی عنوان کرد: قبول‌شدگان به عنوان مدرس جذب در مؤسسه و یا به سایر مراکز مرتبت و نیازمند معرفی می‌شوند. همچنین دوره‌هایی نیز برای افرادی که دارای سطح قرائت پایین‌تری هستند برپا خواهد شد.
یادآور می‌شود، مجمع‌القرآن فاطمیون در شهرستان گراش، بلوار خلیج فارس، خیابان جنب کاشی و سرامیک خوشخو قرار دارد. همچنین علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۵۲۴۴۵۴۴۵ – ۰۷۱ تماس بگیرند. پایگاه اینترنتی مؤسسه نیز به نشانی mqfg.ir قرار دارد.
captcha