کد خبر: 3562026
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴

برگزاری یادواره سردار شهید «حامد یعقوب‌نژاد» در اسلام‌آبادغرب

گروه فرهنگی: در مراسمی با گرامیداشت یاد و خاطره 1280 شهید شهرستان اسلام‌آبادغرب و شهدای بخش حمیل از توابع این شهرستان مراسم آبروی محله یادواره سردار شهید حامد یعقوب‌نژاد در شهر حمیل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، صبح امروز باحضور امام جمعه، فرمانده سپاه اسلام‌آبادغرب و بخشدار حمیل و برخی مسئولین محلی مراسم آبروی محله یادوراه شهید حامد یعقوب‌نژاد برگزار شد.
در این مراسم بیژن خدادادیان، فرمانده سپاه اسلام‌آبادغرب یاد و خاطره 9800 شهید استان کرمانشاه، 1280 شهید شهرستان اسلام‌آبادغرب، شهدای بخش حمیل و مدافعان حرم به‌ویژه شهید حامد یعقوب‌نژاد را گرامیداشت.
وی با اشاره به اینکه شهدا زنده‌اند نزد خداوند، اظهار کرد: برگزاری این یادواره‌ها برای ما است و چون شهدا باخون خود درخت انقلاب را آبیاری کردند، جان خود را در راه خدا برای اسلام هدیه کردند.
خدادادیان درادامه با اشاره به آیات قرآن، صبر و پایداری و یاد خداوند و توکل و اخلاص و شوق جهاد را از ویژگی‌های مهم رزمندگان اسلام برشمرد و افزود: دنیاطلبی، غرور، تفرقه، نافرمانی و راحت‌طلبی از جمله آفت‌هایی است که ممکن است رزمندگان به آن دچار شوند.
فرمانده سپاه اسلام‌آبادغرب با بیان اینکه جنگ تمام نشده است، گفت: در دوران دفاع مقدس دشمن به مرزهای ما تجاوز کرد اما اکنون تهاجم دشمن فرهنگی است.
خدادادیان اظهار کرد: دشمن امروز تهاجم را به خانه‌های ما آورده است و پا را فراتر گذاشته و به تعبیر مقام معظم رهبری به ما شبیخون فرهنگی زده است.
وی افزود: با توجه به وصیت‌نامه شهدا از ما خواسته شده که قدر انقلاب و ولی‌فقیه زمان خود را بدانیم و پشتیبان ولایت فقیه باشیم.
captcha