کد خبر: 3562726
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶

بهره‌برداری از 745 طرح اقتصاد مقاومتی در سیستان وبلوچستان

گروه اجتماعی: در هفته‌ جاری 745 طرح محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و به همت قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق در مناطق محروم استان سیستان وبلوچستان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، در هفته‌ جاری 745 طرح محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در مناطق محروم استان سیستان وبلوچستان به بهره‌برداری خواهد رسید.
شهرام اسکندری، معاون اقتصادی قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق در این خصوص، بیان کرد: فرهنگ اقتصاد مقاومتی مثل فرهنگ دفاع مقدس، مهم و ضروری است. اقتصاد مقاومتی دارای برکات بسیاری بوده و یکی از مهمترین کارکردهای آن، محرومیت‌زدایی است.
وی با اشاره به 745 طرحی که در این راستا به مرحله افتتاح و بهره‌برداری رسیده‌اند، اظهار کرد: این طرح ها که از سال 94 کار عملیاتی آن آغاز شده بود، در حوزه سرزمینی سه قرارگاه شهید میرحسینی، شهید معمار و شهید سجاد افتتاح خواهند شد.
معاون اقتصادی قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق تصریح کرد: حوزه سرزمینی قرارگاه شهید میرحسینی شامل شهرستان‌های زاهدان، میرجاوه، خاش و نصرت آباد می‌شود؛ همچنین پروژه‌های قرارگاه شهید معمار در شهرستان‌های ایرانشهر، نیکشهر، فنوج و دلگان به اجرا می‌رسد.
وی افزود: پروژه‌های قرارگاه شهید سجاد نیز در شهرستان‌های سراوان، سیرکان، جالق و سیب و سوران افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
اسکندری همچنین بیان کرد: توزیع هزار بسته کالا و پتو، چندین چشمه سرویس بهداشتی، نصب کنتور برق، کندن چاه و آبرسانی به منازل احداث شده، نصب دستگاه تصفیه آب، توزیع زیرانداز، ظروف کامل آشپزخانه، بخاری، آرد، نان، تانکر ذخیره آب و غیره از جمله خدماتی است که از ابتدای هفته جاری در استان ارائه شده است.
captcha