کد خبر: 3562933
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱
منتظری خواستار شد:

حداقل دو هفته‎ یکبار نماز وحدت در اداره‎های انار برگزار شود

حداقل دو هفته‎ یکبار نماز وحدت در اداره‎های انار برگزار شود گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان انار گفت: باید برنامه‎ریزی کرد که حداقل دو هفته‎ یکبار نماز وحدت در اداره‎های شهرستان انار برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‎الاسلام حسن منتظری، امام جمعه شهرستان انار امروز یکشنبه، 26 دی در شورای اداری این شهرستان با تسلیت ارتحال آیت‎الله هاشمی رفسنجانی گفت: ایشان شخصیتی بود که سالها در راه اسلام، قرآن، انقلاب و خدمت به مردم تلاش کرد.
وی با ابراز تأسف نسبت به از دست دادن چنین سرمایه‎ای افزود: خدمات آیت‎الله هاشمی هرگز از یاد و خاطره‎ها پاک نمی‎شود، همان‌طور که مردم در مراسم خاکسپاری آن مرحوم قدردانی خود را نسبت به تلاش‎ها و خدماتش نشان دادند.
حجت‎الاسلام منتظری در زمینه تکریم ارباب رجوع در اداره‎ها و دستگاه‎های اجرایی این شهرستان تصریح کرد: مسؤولان باید برای مردم کار کنند و تکریم ارباب رجوع را در اولویت کاری خود قرار دهند.
وی با تأکید بر اینکه این میزها و پست‎ها ماندنی نیست، افزود: اگر کاری برای مردم انجام دادید از تعریف و تمجید بپرهیزید و نسبت به وعده‎ای که به کسی دادید، خلف وعده نکنید.
حجت‎الاسلام منتظری تصریح کرد: باید برنامه‎ریزی کرد که حداقل دو هفته‎ یکبار نماز وحدت در اداره‎های شهرستان انار برگزار شود.
امام جمعه انار ادامه داد: همچنین مسؤولان این شهرستان باید به روستاهای اطراف بیشتر توجه داشته باشند و مشکلات مردم این مناطق را رفع کنند.
وی تأکید کرد: بخشدار نیز با برگزاری جلسه با حضور اعضای شوراهای اسلامی روستاها اقدامات انجام شده در هر منطقه را گزارش کرده و به صورت مکتوب بین مردم مناطق اطلاع‎رسانی کند.

captcha