کد خبر: 3563251
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳

اعزام ۳۰۸ مددجوی کمیته امداد چالدران به مشهد

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد چالدران گفت: امسال ۷ کاروان ۴۴ نفری متشکل از زنان سرپرست خانوار توفیق یافتند شش شبانه‌روز را در جوار حرم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) سکونت گزینند و از برکات معنوی این اردو بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، ولی حسین زاده مدیر کمیته امداد چالدران امروز 27 دی ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این اردوهای زیارتی در جریان سفر رئیس کمیته امداد به شهرستان چالدران برنامه ریزی شده بود اظهار کرد: در شش ماهه دوم سال جاری برای اعزام ۳۲۰ مددجوی تحت حمایت به زیارت مشهد مقدس در قالب طرح شوق زیارت بیش از ۷۸۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وی با اشاره به محرومیت های این شهرستان افزود: مددجویان شهرستان چالدران که سالها در آرزوی زیارت امام رضا(ع) بودند با اجرای طرح شوق زیارت توانسته اند به آرزوی دیرینه خود دست پیدا کنند.
حسین زاده اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزیهای موجود یک کاروان دیگر تا پایان سال جاری به زیارت حضرت اباعبداله الحسین(ع) در کربلای معلی اعزام کنیم که اعتبارات این سفر زیارتی نیز از محل هزینه های فرهنگی هزینه خواهد شد.
مدیر کمیته امداد چالدران در بخش دیگر سخنان خود گفت: تعداد ۶۶۰ نفر از دانش آموزان محروم این شهرستان تحت حمایتهای مالی و فرهنگی کمیته امداد قرار دارند که برای ۱۲۰ نفر از آنان نیز از آغاز سال جاری تا کنون ۳ اردوی منطقه ای یکروزه با هزینه ۳۰ میلیون ریال برگزار شده است.
captcha