کد خبر: 3563847
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۴

جشنواره «فجر قرآنی» در لرستان برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جشنواره فجر قرآنی با محوریت سوره مبارکه فجر در استان لرستان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برپایی جشنواره فجر قرآنی، عنوان کرد: این جشنواره با محوریت سوره مبارکه فجر طی ایام دهه فجر و به همت این اتحادیه برپا می‌شود.
وی با اشاره به بازه ثبت نامی این جشنواره، عنوان کرد: علاقه‌مندان از 29 دی‌ماه تا 12 بهمن‌ماه فرصت دارند تا با مراجعه به مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی لرستان در این دوره ثبت نام کنند.
امیدیان بیان کرد: این مسابقات در مرحله شهرستانی و استانی ویژه مقاطع پیش‌دبستانی، دوره ابتدایی اول، دوم متوسطه اول و دوم و دانشگاهی و حوزوی برگزار می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان با اشاره به جزئیات این مسابقات، اظهار کرد: حفظ 14 آیه اول سوره فجر در مقطع پیش‌دبستانی، نقاشی با موضوع محبت خانواده، حفظ سوره فجر به صورت کامل ویژه دانش‌آموزان دوره ابتدایی اول و نقاشی با موضوع خورشید، حفظ شوره فجر با قرائت ترتیل در مقطع دوره دوم ابتدایی و نقاشی با موضوع شب از جمله رشته‌های این دوره از مسابقات است.
وی با اشاره به اینکه حفظ سوره مبارکه فجر همراه با ترجمه به همراه نقاشی با موضوع فرعون از جمله رشته دانش‌آموزان متوسطه دوره اول است، بیان کرد: همچنین مقاطع دوره دوم متوسطه و دانشگاهی و حوزوی باهم به رقابت می‌پردازند.
امیدیان عنوان کرد: متسابقان مقطع متوسطه دوم در رشته‌های حفظ سوره فجرهمراه با تفسیرحجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی و نقاشی با موضوع اکرام ایتام یا بهشت و خوشنویسی با محتوای سوره فجر باهم رقابت کردند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان با اشاره به رشته‌‌های مسابقه دانشجویان وطلاب، عنوان کرد: حفظ سوره مبارکه فجر همراه با قرائت تحقیق و تفسیر قرآن، مقاله با مضمون این سوره و هم‌خوانی سوره فجر به صورت گروه‌های سه نفره از جمله رشته‌های این دوره از مسابقات است.
captcha