کد خبر: 3564222
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰

کاهش فاصله مردم با ارزش‌های دینی، با روش‌های مناسب تبلیغی

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه قزوین با تأکید بر اینکه باید با روش‌های مناسب تبلیغی فاصله مردم با ارزش‌های دینی را کم کنیم، گفت: جامعه در معرض هجمه‌های فرهنگی قرار دارد؛ لذا باید سبک زندگی اسلامی ترویج داده شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام علی عباسی، مدیر حوزه علمیه قزوین امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه صالحیه قزوین به مسئله مهم سبک زندگی اسلامی اشاره و اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا در حوزه فرهنگی سبک زندگی اسلامی را در جامعه به خوبی ترویج دهیم.
وی با بیان اینکه برای به وجود آوردن نسلی پرورش یافته با تعالیم الهی و تعلیمات مورد نیاز جامعه، باید برنامه ریزی دقیق داشته باشیم، عنوان کرد: جامعه در معرض هجمه‌های فرهنگی قرار دارد، لذا باید سبک زندگی اسلامی ترویج داده شود.
مدیر حوزه علمیه قزوین با تاکید بر اینکه روحانیون و نهادهای فرهنگی می‌توانند سبک زندگی اسلامی را برای خانواده‌ها تشریح کرده و در ترویج آن اثرگذار باشند، افزود: از جمله محورهای سبک زندگی اسلامی توجه ویژه به اعتقادات دینی، عبادت و بندگی است، لذا برای پیاده‌سازی سبک زندگی ایرانی اسلامی در مرحله نخست باید به تربیت صحیح  فرزندان توجه کرد  چراکه پدر و مادر بهترین الگو برای کودک هستند.
حجت‌الاسلام عباسی ادامه داد: الگوبرداری از سبک زندگی غربی تأثیرات منفی بر زندگی افراد دارد و فضای ناصحیح و ناسالم در زندگی‌ها، پرزرق‌ و برق جلوه دادن زندگی دیگران و تهی بودن از ارزش، معنویت، تقوا، صداقت و راست‌گویی فضای ناسالمی را در  زندگی فردی و اجتماعی ایجاد می‌کند.
مدیر حوزه علمیه قزوین با اشاره به اینکه علت اصلی الگوبرداری از سبک زندگی غربی عدم آگاهی از آسیب‌هایی است که این سبک زندگی دارد، اظهار کرد: الگوبرداری از سبک زندگی غربی جایگزین کردن ضد ارزش‌ها به‌جای ارزش‌ها است که تأثیرات منفی داشته و زهر درونی آن‌که می‌تواند کشنده باشد.
منبع: خبرگزاری حوزه
captcha