کد خبر: 3564224
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۷

کرمان با دو سینما میزبان جشنواره بین‌المللی فیلم فجر است

گروه فرهنگی: 20 فیلم از فیلم‌های سی‌وپنجمین دوره جشنواره فیلم فجر در دو سینمای شهر کرمان به نمایش در خواهد آمد.

کرمان با دو سینما میزبان جشنواره بین‌المللی فیلم فجر است
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، محمدرضا علیزاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان امروز چهارشنبه، 29 دی گفت: ٢٠ فیلم از فیلم های سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر در دو سینمای کرمان به نمایش در خواهد آمد.
وی افزود: بر اساس پیگیری‌های انجام شده و تعامل با مدیران سینما،  فیلم‌های جشنواره فجر در کرمان در دو سینمای مهتاب  و  شهر تماشا اکران می‌شود
علیزاده  با اشاره به این که  کرمان، امسال میزبان جشنواره فیلم فجر خواهد بود، ادامه داد: این جشنواره از ١٦ تا ٢٧ بهمن ماه سال جاری، پذیرای علاقه‌مندان به فیلم و سینما خواهد بود.
مدیر  کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان  گفت: پیش از این قرار بود یک سینما میزبان این رویدار هنری باشد اما با توجه به کثرت علاقه‌مندان به سینما در استان کرمان، رایزنی‌هایی را با وزارتخانه و سازمان امور سینمایی انجام دادیم تا سالن دومی را به استان  کرمان  اختصاص دهند که موفق شدیم این موافقت را بگیریم.
علیزاده تصریح کرد: این رویداد بزرگ با هدف ایجاد فضای اکران فیلم‌های فاخر تولید ملی در استان کرمان و بهره‌مندی اقشار مختلف و علاقمندان به حوزه فیلم و ایجاد فضای سینمایی در بجنورد برگزار خواهد شد.
وی تأکید کرد: اسامی فیلم ها، روزهای اکران آن‌ها و همچنین نحوه پیش فروش بلیت های جشنواره متعاقبا از سوی روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام خواهد شد.
منبع: روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان
captcha