کد خبر: 3566007
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۹

نقاط ضعف شناسایی شده در بازرسی‌ها باید تا رفع نواقص پیگیری شود

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: نقاط ضعف شناسایی شده توسط ستاد بازرسی باید تا رفع کامل نواقص پیگیری شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، حجت الاسلام ستار علیزاده در جلسه جمع بندی ستاد بازرسی از اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران اظهار کرد: بازرسی ها باید با رویکرد سختگیرانه و در جهت اجرایی شدن بهتر برنامه ها باشد.
 
وی با بیان اینکه در بازرسی ها باید نقاط ضعف شناسایی و به واحد و معاونت مربوطه تذکر داده شود تا در نزدیک ترین فرص برای جبران و انجام آن اقدام شود، گفت: نگاه ما در بازرسی ها مچ‌گیرانه نیست و فقط به اهداف سازمان اوقاف و برنامه های ابلاغی فکر می کنیم.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه برنامه‌های سازمان اوقاف و امور خیریه باید به درستی در استان اجرا شود، عنوان کرد: نقاط شناسایی شده در بازرسی ها باید تا رفع نواقص پیگیری شود.
captcha