کد خبر: 3566748
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵

عرضه پیراهن جدید رئال مادرید مخصوص مسلمانان + عکس

باشگاه رئال مادرید برای جذب طرفداران بیشتر در منطقه خاورمیانه، پس از تغییر لوگوی خود به خاطر مسلمانان، پیراهن باشگاه را با طرح جدید به آن‌ها عرضه کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از تسنیم، باشگاه رئال مادرید برای افزایش فروش پیراهن‌های خود در خاورمیانه تصمیم جالبی اتخاذ کرده است. این باشگاه طبق قراردادی که با یکی از نمایندگی‌های فروش خود در غرب آسیا بسته است و برای جلب نظر طرفدارانش در خاورمیانه که عمدتاً مسلمان هستند، قبول کرده است که پیراهن‌هایش را در این منطقه با لوگویی متفاوت به فروش برساند.
بر این اساس قرار است که پیراهن‌های تیم فوتبال رئال مادرید در منطقه خاورمیانه با لوگویی که در آن علامت صلیب از روی تاج سلطنتی برداشته شده است، توزیع شود.
به گزارش مارکا، نمایندگی فروش اماراتی پوشاک رئال مادرید در خاورمیانه از این باشگاه مجوزی انحصاری برای تولید، توزیع و فروش این محصولات در امارات، عربستان سعودی، قطر، کویت، بحرین و عمان با لوگوی بدون صلیب دریافت کرده است.

captcha