مجید ملانوروزی، رئیس نهمین جشنواره بینالمللی تجسمی فجر در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) درباره این رویداد هنری اظهار کرد: هر ساله در کشورمان جشنوارههای متعددی در حوزه هنرهای تجسمی برگزار میشوند که در برخی از آنها، نهادهای خصوصی بانی هستند و در برخی دیگر، نهادهای دولتی برگزارکننده، اما ما در جشنواره تجسمی فجر نمیخواهیم تنها برگزارکننده صرف یک رویداد هنری باشیم، همانند آنچه که رخ میدهد، بلکه سعی داریم با نگاه تخصصی که به این حوزه داریم بسیاری از خلأهای موجود را پر کنیم.
وی افزود: جشنواره هنرهای تجسمی فجر، شاید همانند جشنواره فیلم بازخوردهای تبلیغاتی چندانی نداشته باشد، اما معتقدم این رویداد اگر به صورت شایستهای در رسانه ملی مورد حمایت واقع شود، دستاوردهای پیشرو بسیار در خورد توجه خواهد بود، نکته دیگر اینکه برگزاری این رویداد به صورت بینالمللی این امکان را فراهم میآورد تا فرهنگ اسلامی کشورمان در سراسر دنیا رواج پیدا کند.
رئیس نهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر تاکید کرد: متاسفانه در کشور ما فضای نمایشی بسیار محدود است به نحویکه در این دوره هیئت داوران مجبور شد تعداد از کارها را حذف کند تا امکان نمایش در موزه هنرهای معاصر فراهم شود! البته ما تلاش کردیم در نمایشگاه بینالمللی را برای برگزاری جشنواره تجسمی فجر آماده کنیم، اما متاسفانه این اتفاق بنا به دلایلی رخ نداد.
وی در انتهای سخنانش تاکید کرد: بخشهایی که در جشنواره هنرهای تجسمی فجر مد نظر قرار میگیرد متعدد است، برای همین آثاری که هم به دبیرخانه ارسال میشود فراوان بود و این امر کار هیئت انتخاب و داوران را مشکل میکند. برای همین ممکن است برخی مواقع عدهای بابت تصمیمات اخذ شده در جشنواره ناراحت باشند، اما به طور مطمئن میگویم که داوران تمام تلاش خود را کردند تا بهترین تصمیم را بگیرند.