کد خبر: 3567147
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹
ترانه علیدوستی:

ممنوعیت سفربه آمریکا نژادپرستانه است

گروه هنر: بازیگر فیلم فروشنده در واکنش به طرح ممنوعیت سفر ایرانیان به آمریکا، ضمن نژادپرستانه خواندن آن، از لغو سفر خود بری اسکار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پس از اعلام تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برای ممنوعیت صدور ویزا برای اتباع هفت کشور از جمله ایران، ترانه علیدوستی، بازیگر فیلم فروشنده، دقایقی پیش در توییترش عنوان کرد که چه این ممنوعیت شامل رویدادهای فرهنگی خواهد بود یا نه، در اعتراض (برای موضوع ممنوعیت سفر ایرانیان به آمریکا) جهت شرکت در مراسم اسکار به آمریکا نمی‌روم.

می‌توان گفت که این تصمیم برای سایر عوامل این فیلم و همچنین افراد مدعو به همایش‌های دیگر در امریکا می‌تواند الگوی خوبی برای بیان اعتراض به سیاست‌های نژادپرستانه و خصمانه امریکا باشد.ممنوعیت سفربه آمریکا نژادپرستانه است


captcha