وی ادامه داد: ما در بسیاری از رشتههای هنری گرایشات متعدد و مختلفی را شاهد هستیم؛ مثلاً در رشته نقاشی با مقولهای به نام نقاشیخط نیز مواجهیم که با نگاه کارشناسانه به نظر میرسد عنصر بیهویتی است که باید با قوانین و اصول رشته نقاشی نیز آن را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد؛ اگر دبیرخانه جشنواره «تجسمی فجر» چنین منطقی را در نحوه قضاوت آثار خود مورد توجه قرار میداد، آن زمان بود که داوری را بتوان کارشناسی شده قلمداد کرد.
نقاشیان تصریح کرد: تنها در یک صورت نحوه قضاوت فعلی جشنواره «تجسمی فجر» را میتوان قابل قبول دانست و آن اینکه ملاک ارزیابی آثار، تکنیک و قالب هنری آنها نباشد و مثلاً محتوا و موضوعی مد نظر باشد تا براین اساس آثاری که قرابت بیشتری به موضوع مورد نظر دارند مورد ارزیابی قرار گرفته و در رقابت با یکدیگر، اثر برگزیده معرفی و در اختتامیه مورد تقدیر قرار گیرند.
لازم به ذکر است، مجتبی آقایی، دبیرکل نهمین جشنواره بینالمللی «تجسمی فجر» پیشتر اعلام کرده بود 124 اثر راه یافته در رشتههای مختلف این جشنواره صرفنظر از اینکه در چه قالبی پدیدآورده شدهاند با یکدیگر مورد ارزیابی و داوری قرار خواهند گفت.
یادآور میشود، نهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر از 3 تا 30 بهمن در فرهنگسرای نیاوران و موزه هنرهای معاصر تهران برپاست.