کد خبر: 3567698
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۳
اداره‌کل امور عشایری کرمانشاه برگزار می‌کند:

برگزاری جشن انقلاب در 57 مرکز دهستان

گروه اجتماعی: رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از برگزاری جشن انقلاب در 57 مرکز دهستان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها توسط کمیته روستایی و عشایری، ادارات تابعه و اداره‌کل امور عشایری استان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه به نقل از اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، کوروش مهرابی در جلسه‌ای در تشریح برنامه‌های این سازمان به‌مناسبت دهه فجر با اشاره به اینکه همه امکانات و مسئولیت‌ها با احکام صادره از سوی ستاد بزرگداشت دهه فجر سازمان برای اعضای کمیته فرستاده شده است، گفت: مسئولین کمیته روستایی و عشایری در شهرستان‌ها در مراکز مشخص شده و هماهنگی‌های لازم انجام گرفته است.
وی از برگزاری جشن انقلاب در 57 مرکز دهستان خبر داد و افزود: این برنامه‌ها توسط کمیته روستایی و عشایری، ادارات تابعه و اداره‌کل امور عشایری برگزار می‌شود.
مهرابی تصریح کرد: برخی از این برنامه‌ها از جمله مسابقات فرهنگی، مسابقات قرآنی و مسابقات ورزشی که از جمله برنامه‌های این ستاد سازمانی به‌مناسبت دهه فجر است در حال انجام است.
رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اظهار کرد: ارائه خدمات در قالب اکیپ‌های خدمات‌رسانی به روستائیان و عشایر از دیگر این برنامه‌ها است.
یادآور می‌شود، براساس ارزیابی‌های انجام شده ستاد بزرگداشت دهه فجر سازمان جهادکشاورزی سال گذشته به‌عنوان ستاد برتر انتخاب شد.
captcha