کد خبر: 3567892
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۳

برگزاری دویست و سی و پنجمین کرسی تلاوت شورای عالی قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: کرسی‌های تلاوت اذانگاهی شورای عالی قرآن، این هفته با حضور قاریان ممتاز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی قرآن، کرسی‌های تلاوت اذانگاهی شورای عالی قرآن، این هفته با حضور حسن رضائیان و امین پویا قاریان ممتاز و برجسته جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.
بنابراین گزارش، دوشنبه، ١١ بهمن‌ماه امين پويا در دویست و سی و پنجمين کرسی تلاوت شورای عالی قرآن در مجتمع امام خمینی(ره) به تلاوت آيات ٧٠ تا ٨٧ سوره مباركه اسراء خواهد پرداخت.
پنجشنبه ١٤ بهمن‌ماه 95 نیز حسن رضاييان در پنجاه و سومين کرسی تلاوت شورای عالی قرآن در مسجد جامع لویزان تهران به تلاوت آيات ١٠٨ تا آخر سوره مباركه هود و کافرون و نصر خواهد پرداخت.
برنامه کرسی تلاوت اذانگاهی شورای عالی قرآن در مجتمع امام خمینی(ره) دقایقی قبل از اذان ظهر و در مسجد جامع لویزان دقایقی قبل از اذان مغرب آغاز می‌شود که پس از تلاوت قرآن، اذان نیز با صدای قاری میهمان اجرا می‌شود.
کرسی‌های تلاوت شورای عالی قرآن با همکاری حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن، رادیو قرآن، مجتمع امام خمینی(ره)، ستاد اقامه نماز سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و تولیت مسجد جامع لویزان برگزار و به صورت زنده از شبکه رادیویی قرآن پخش می‌شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۱/۱۱ - ۱۰:۱۷
0
0
برگزاری کرسی‌های تلاوت تاثیرات خوبی به دنبال دارد
captcha